Szolidaritását fejezte ki.

Kamilla királyné szavak nélkül küldött elképesztően jelentős üzenetet Katalin hercegné számára, aki épp otthon lábadozik, miközben teóriák ezrei keltek szárnyra az eltűnését illetően.

III.Károly király felesége, egy zafír-gyémánt brossal tisztelgett Katalin hercegné előtt. Ez onnan tudható, mert a brit uralkodóné ékszere pontosan úgy néz ki, mint a hercegné eljegyzési gyűrűje. A Page Six cikke szerint a hasonlóság nem véletlen, ugyanis a bross mintájára készítették a gyűrűt.

Kapcsolódó: Megszólalt Vilmos herceg állítólagos szeretője: Rose Hanbury végre kitálalt az igazságról

Katalin hercegnének nincs nyugta

A gesztus annak tekintetében még szebb, hogy Katalin hercegné helyzete semmilyen szempontból nem könnyű jelenleg. Nem elég, hogy megműtötték és gyógyul, botrányos pletykát tömkelege látott napvilágot az állapota és a Vilmossal való kapcsolatát illetően, miközben a palota szólt előre.

Kapcsolódó: Katalin hercegné súlyos hírt kapott: Nehéz időszak vár rá

Nem elégszik meg a nép a közleménnyel

Január 17-én a Kensington-palota egy közleményben tudatta, hogy kórházban van a walesi hercegné. A publikációból már akkor kiderült, hogy ennek oka egy előre tervezett hasi műtét volt.

A beavatkozás sikeres és komplikációmentes volt, a hercegné ezt követően 13 napot maradt kórházban. Katalin hercegné elvileg azóta otthon lábadozik, és orvosi utasításra húsvét előtt nem is tér vissza a munkába.

A palota más részletet egyelőre nem árult el a hasi műtéttel kapcsolatban, mert Katalin hercegné magánügyként szeretné kezeli az egészségügyi állapotát.

Kapcsolódó: Mindenkit átvertek III. Károlyék? Elképesztő dologra gyanakodnak a szakértők Katalin fotója miatt

A királyi család közölte, hogy Katalin hercegné tisztában van azzal, hogy a műtét kíváncsiságra és érdeklődésre adhat okot, de reméli, hogy a közvélemény megérti és tiszteletben tartja, hogy a lehető legnormálisabb körülményekre van szükség György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg miatt.

Kapcsolódó: Viszonya van Vilmos hercegnek? Kitálalt a bennfentes a királyi házaspárról

A New York Times cikke azonban annyit elárult, hogy információik szerint nem rákos megbetegedésről van szó.

Forrás: glamour.hu