Tóth Gabi mostanában magánélete, és szerelmi drámája miatt került a média középpontjába. Mint ismert, válása óta a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével alkotnak egy párt. Az énekesnő több helyen elmondta, nagyon nehéz időszakon van túl, mialatt édesanyjával is megromlott a viszonya.

Kapcsolódó: Német Szilárd megmutatta csinos feleségét: Így nézett ki menyasszonyként Ildikó

Házassága idején a kormány oldalán; a család.hu-n rendszeresen blogolt életéről, családról és gyermeknevelésről, és személyes témákat is feszegetett.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

A honlapon vezetett naplójának egyik bejegyzésében az elfogadásról, a barátságról és a közösségről osztotta meg gondolatait. Emellett szó esett a tetoválásairól és az iskolai végzettségéről is. Gabi így írt erről:

„Igen, vannak tetoválásaim, de ettől még nem vagyok rossz ember. És igen, nincs érettségi bizonyítványom, de bízom benne, hogy a Jóisten látja, hogy a szívem tiszta, és igyekszem úgy élni az életem, hogy példa lehessek azoknak, akik szintén keresik az útjukat. Rengeteget olvasok, képzem és fejlesztem magam, hiszek az élethosszig tartó tanulásban, még ha nincs is róla papírom”

– emeli ki az énekesnő.

Tóth Gabit a válása óta számos kritika érte. A médiában való „meghurcolásának” aprópóján pedig szeretne példát mutatni azoknak, akiket bántanak, hogy ne adják fel. A magánélete mindenkinek szent, de valószínűleg a nyilvánosságban való szereplésének útját kevesen szeretnék követni.

Forrás: minden-egyben.com