Egy neve elhallgatását kérő, a Tóth Gabiékhoz nagyon közelálló személy igencsak meglepő véleménnyel van az énekesnőről.

Olvasd el ezt is: Novák Katalin undorító módon elzavarta az újságírót a német-magyar meccs után

Szerinte ugyanis van némi igazság amögött a vád mögött, miszerint Tóth Gabi pszichiátriai eset. Legalábbis a személyisége semmi esetre sem egy érett felnőtt emberére vall.

„Gabi pszichiátriai eset, még magának is hazudik” – állítja.

„Az utóbbi néhány évben folyamatosan kereste önmagát, de szélkakas módjára volt már szinte minden, csak akasztott ember nem.

A barátok hívták fel rá a figyelmet, hogy Gabi, ezt ne csináld, ez nem te, vagy, ezt kifelé nem lehet hosszú ideig megjátszani, de nem hallgatott senkire”

-véli a titokzatos ismerős.

Kapcsolódó: Tóth Gabi sírva mesélte el, hogy elvesztette édesanyját új szerelme miatt

A sztárvilágban is furcsállták viselkedését

Sokak szerint az is árulkodó Gabi személyiségéről, hogy szereti ártatlannak beállítani magát.Ezt korábban Fluor Tomi is megerősítette, aki elmondta, hogy volt, hogy Gabi zaklatta és hívogatta, sms-ezett vele, hogy máskor ha róla nyilatkozik, előbb beszélje meg vele.

Olvasd el ezt is: Lagzi Lajcsi megnyugodhat? Ilyen boldog Galambos Boglárka a közel 29 évvel idősebb milliárdos új szerelmével

Megint más alkalommal Osváth Zsolttal, a Zshowtime Youtube csatorna gazdájával készíttetett egy interjút, amit miután a csapat rengeteget dolgozott azon, hogy lehozzák, a debütálás előtt egyszerűen letiltatott.Nemrég pedig bejegyzésben reagált a válásának hírére és a médiában megjelent pletykákra, de a bejegyzését később letörölte.

„Milyen jellemre és felfogásra vall, ha valaki a saját szavait már egy óra eltelte után sem meri vállalni és inkább kitörli az egészet?”

-vetik fel a kérdést sokan.

Arra is sokan emlékezhetnek, hogy Tóth Gabi többször is kijelentette, hogy felhagy a közösségi médiával, pár nap után azonban mindig „visszatért”.

Forrás: retropercek.hu