Tóth Gabi volt az első vendége a TV2 Play-en induló TV2 Titkok Ramónával című műsornak.

Az énekesnő őszintén beszélt elmúlt szakaszáról az életének, válásáról és magánéletéről. Kiderült, a körülötte zajló botrány miatt egy igen fontos családtagját is elveszítette.

Olvasd el ezt is: Kikapott a magyar válogatott a német-magyar meccsen

Rendkívül mély témákat érintő interjút adott Lékai-Kiss Ramónának Tóth Gabi, aki a most induló TV2 Titkok Ramónával című műsorban vallotta be, hogy körülbelül két évvel ezelőtt idegösszeomlás miatt kórházba került.

Olvasd el ezt is: Novák Katalin undorító módon elzavarta az újságírót a német-magyar meccs után

Tönkrement a kapcsolata az édesanyjával

Az énekesnő beszélt arról is, hogy most milyen a viszonya Krausz Gáborral. Könnyek között azt is elárulta, hogy válása miatt tönkrement a kapcsolata az édesanyjával, majd az ezt követő botrány sok kellemetlenséget okozott a családjában.

Olvasd el ezt is: Lagzi Lajcsi megnyugodhat? Ilyen boldog Galambos Boglárka a közel 29 évvel idősebb milliárdos új szerelmével

„A tesóm nagyon szereti a Mátét, meg a kislányom, egy baráti viszony van közöttük.”

– mondta Tóth Gabi Lékai-Kiss Ramóna kérdésére, hogy mit szól a családja az új párjához, Papp Máté Bencéhez.

Édesanyjával viszont megromlott a viszony

„Remélem nem veszítettem el, de most megpróbálom elfogadni, hogy ezt nem tudta még feldolgozni. Az édesanyámról van szó”

– sírta el magát Tóth Gabi, aki most hagyja, hogy édesanyja feldolgozza mindazt, ami történt az elmúlt időszakban.

„Őt inkább az viselte meg, amit írtak rólam a kommentelők, amilyen cikkeket lehoztak rólam. Az édesanyámmal olyan viszonyunk volt, amire minden gyerek vágyik. Együtt buliztunk, barátnők voltunk, bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz”

– fűzte hozzá.

Az énekesnő arra is kitért, hogy milyen a viszonya új párjával, Papp Máté Bencével. Nemrég közös vállalkozásba is kezdtek, tánctáborokat szerveznek gyerekeknek, és az új párjával együtt, egy szeretetteljes családot is kapott. Azt is megosztotta, hogy mit gondol volt férje, Krausz Gábor új szerelméről, Mikes Annáról.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni,

Forrás: twice.hu