Galambos Lajos tud lánya párkapcsolatáról.

Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka szerelméről mesélt. Mint ismert, nem akárki ejtette rabul a 25 éves lány szívét: a nála 29 évvel idősebb milliárdos üzletemberrel, Csipak Péterrel alkotnak egy párt. Bogi arra is reagált, hogy édesapja, Galambos Lajos hogyan fogadta a kapcsolat hírét.

Kapcsolódó: Német Szilárd megmutatta csinos feleségét: Így nézett ki menyasszonyként Ildikó

Lagzi Lajcsi lánya a párkapcsolatáról

Bogi elmondása szerint ő mindig is az idősebbek között érezte jól magát, akár barátságról, akár szerelemről van szó.

Világéletemben az idősebbek körében éreztem jól magam. Idősebbek a barátnőim és a korábbi párjaim is. A korombelieken azt látom, nem igazán tudják, hogy mit akarnak, merre tartanak. Én mindig is tudtam. Azt gondolom, bár 25 éves vagyok, igazából jóval öregebb a lelkem

– árulta el Bogi, aki hamar kirepült a családi fészekből, már az egyetem kezdete óta külön él a családtól.

Egyedül költöztem a fővárosba. Évek óta saját háztartásom, egzisztenciám van

– fogalmazott.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

Boglárka arról, hogy új párkapcsolatához mit szólt tulajdonképpen börtönbüntetését töltő édesapja, nem reagált egyértelműen, ám a beszélgetésből kiderült, hogy az édesapja tud a lányának párkapcsolatáról, hiszen nem titkolóznak egymás előtt:

Az édesapámmal baráti a viszonyom, mindenről tud, ami velem történik. Én úgy nőttem fel, hogy rengeteg időt töltött együtt a családunk, mindig nagyokat, mélyeket beszélgettünk, tartalmas időt töltöttünk együtt. És ez mára sem változott.

Kapcsolódó: Elképesztő: Ennyi a sztárgázsija Szoboszlai Dominiknak, neki már nem fog fájni a feje

A beszélgetésből kiderült az is, hogy nagy örömöt és megkönnyebbülést jelenthetett számára az, hogy édesapja áldását adta a Csipakkal való kapcsolatára.

Forrás: kemma.hu