Szeretnék, ha bocsánatot kérnének tőlük.

Tom Quinn, a királyi család szakértője újabb információkat közölt arról, hogy mi zajlik a palota és Harry hercegék között pontosan.

Kapcsolódó: Mindenkit átvertek III.Károlyék? Elképesztő dologra gyanakodnak a szakértők Katalin fotója miatt

Harry herceg és Meghan hercegné bocsánatkérést vár

Quinn, aki életrajzi könyveket is írt már a családtagokról, úgy tudja, Harry és Meghan hercegné is nyitott a békülésre, azonban van egy dolog, amit elvárnak Vilmostól és Katalintól – írta meg a Daily Mirror.

Szeretne kibékülni a bátyjával, hogy a gyerekeiknek is legyen valamiféle kapcsolata, azonban Meghannal továbbra is azt gondolják, hogy Vilmos és Katalin tartoznak nekik egy bocsánatkéréssel

– árulta el a szakértő.

Kapcsolódó: Megrázó hírek érkeztek Katalin hercegné állapotáról: Videóban vallott betegségéről Vilmos herceg felesége

Nehezen megy a békülés

Az elmúlt években azonban, éppen hogy a sussexiek voltak azok, akik újból és újból mély sebeket okoztak a királyi család tagjainak, a médiában vállalt királyi családot lejárató szerepléseikkel.

Kapcsolódó: Szívszorító: Katalin hercegné betegsége bejelentése előtt titkos találkozót szervezett III. Károly királlyal, aki szintén rákos

Ezekről hallani lehetett többek között, a 2021-es Oprah-interjú-, a 2022 végén megjelent Netflix-dokumentumsorozatuk-, illetve a 2023-ban debütált Tartalék című memoárjában.

Mindegyik tartalmazott olyan állításokat, amelyeken hetekig csámcsogott a sajtó, például Harry Károly királyt egy olyan apának állította be, aki sosem ölelte meg őt, Kamillát egy mesterkélt nőként írta le, akinek valójában a koronára fájt a foga.

Kapcsolódó: Katalin hercegné emiatt húzta két hétig hogy bejelentse, rákkal küzd

Talán a legnagyobb visszhangot pedig az okozta, hogy a házaspár rasszistának állította be a családot. Sussex hercegét a legjobban az bántja, hogy a kisgyerekek semmilyen kapcsolatot nem ápolnak egymással.

Harry elpanaszolta barátainak a bánatát, ami abból fakad, hogy nem ápol szorosabb kapcsolatot unokahúgával és unokaöccseivel, de ami még jobban felzaklatja őt, az az, hogy Lilibetnek és Archie-nak egyáltalán nincs semmi kapcsolata Györggyel, Charlotte-tal és Lajossal.

Sussex hercege egyébként májusban visszatér Londonba, hogy részt vegyen az Invictus Games tizedik évfordulóján. Nyitott arra, hogy ekkor kibéküljön a családjával, és szeretné látni Katalint és Vilmost is – közölte a családot jól ismerő szakértő.

Próbálják elkerülni a kellemetlenségeket

Azonban, ha sor is kerülne a találkozásra, a trónörökös gondoskodik arról, hogy a palota alkalmazottai precízen szervezzék le a meetinget, ami nem nyúlhat el túl sokáig, nehogy kellemetlen helyzetbe keveredjen – árulta el a királyi család szakértője.

Hozzátette, még mindig fáj nekik, amit Harry művelt az elmúlt években, nem bízik meg testvérében, és annak nejében sem. Inkább az óvatosságban hisz, hiszen nem szeretné, ha pár hónappal később Harryék ismét a nyilvánosság előtt teregetnék ki a magánéleti problémáikat.

Forrás: Femina.hu

Kiemelt kép: people.com