Fontos dolgokról beszélgettek.

Beszámoltunk róla, hogy pénteken egy videóüzenetben jelentette be Katalin hercegné, hogy rákos megbetegedéssel küzd. A bejelentés szükségessége azért is volt esedékes, mert a rajongók nem hagyták nyugodni, és számos teória kelt életre Katalin hollétével kapcsolatban.

Kapcsolódó: Megrázó hírek érkeztek Katalin hercegné állapotáról: Videóban vallott betegségéről Vilmos herceg felesége

Most pedig kiderült, hogy a bejelentése előtt egy nappal a hercegné, a brit uralkodóval, Károly királlyal ebédelt.

Egymás támaszai lehetnek

Károly király valószínűleg már hetekkel ezelőtt tudta a fia feleségének betegségét, így az ebéd nem erről szólhatott. Sokkal inkább arról, hogy jelenleg mindketten rákbetegséggel küzdenek, így egymás támaszai lehetnek ebben a nehéz időszakban. A brit uralkodó néhány napja már elmondta, hogy nagyon büszke Katalin hercegnére, amiért beszélt az állapotáról.

Kapcsolódó: Súlyos betegséget diagnosztizáltak III. Károly királynál

Megható üzenetet küldött Katalin hercegné az állapotáról

Mindent megteszünk azért, hogy ezt a fiatal családunk érdekében privát módon feldolgozzuk és kezeljük

– mondta a háromgyermekes édesanya a Kensington-palota által közzétett videóüzenetben.

Katalin hercegné arról is beszélt, hogy Vilmos herceg a legnagyobb támasza, valamint olyan részleteket is elárult, hogy a januári hasi műtétjénél még nem tudták, hogy rákbetegsége van, csak a későbbi vizsgálatok mutatták ezt ki. Most pedig megelőző kemoterápiás kezelést kap az orvosai javaslatára.

Kapcsolódó: Súlyos betegséget diagnosztizáltak III. Károly királynál

A tervek szerint Katalin hercegné és Károly király is annak függvényében jelennek meg majd nyáron a nyilvánosság előtt, hogy milyen állapotban lesznek. Bíznak mindketten a felépülésben, most pedig a gyógyulásra koncentrálnak.

Kapcsolódó: Katalin hercegné emiatt húzta két hétig, hogy bejelentse, rákkal küzd

Harry herceg és Meghan Markle is üzent

Vilmos herceg tehát teljes mellszélességgel mellettük áll, ám mint kiderült, Harry herceg és Meghan Markle is küldött egy privát üzenetet a walesi hercegnének, azonban ők csak a médiából értesültek a betegségéről.

Forrás: elle.hu

Kiemelt kép: mirror.com