A gyermekeik jólléte a legfontosabb.

Katalin hercegné pénteken jelentette be, hogy rákkal diagnosztizálták, a hír pedig sokkolta az egész világot. A betegségére azután derült fény, miután a hasi műtétje után további vizsgálatokat végeztek el rajta, orvosai kemoterápiás kezelést tanácsoltak neki.

Már hetek óta tervezte, hogy megosztja a nyilvánossággal az állapotát, azonban muszáj volt azt egy darabig eltitkolnia.

Kapcsolódó: Rendkívüli: Katalin brit hercegné rákos

Katalin hercegné ezért várt azzal, hogy bejelentse, rákos

A 42 éves walesi hercegné egy megható videóban jelentette be még pénteken, hogy rákos. A The Sun szerkesztője, Victoria Newton egy rádiós műsorban magyarázta el, miért várt több hetet a bejelentéssel annak ellenére, hogy az interneten számtalan vadabbnál vadabb teóriák terjedtek róla és Vilmos hercegről, többen arról beszélték már, hogy a hercegné kómában van, de volt arról is szó, hogy a trónörökössel el fognak válni.

Katalin hercegné Vilmossal, és három gyermekével/People

Kapcsolódó: Mindenki átvertek III.Károlyék? Elképesztő dologra gyanakodnak a szakértők Katalin fotója miatt

Tudtommal a hercegné már két héttel ezelőtt eltervezte, hogy kiáll a nyilvánosság elé. Édesanyaként prioritás volt, hogy a három gyermekét megvédje. Nem szerette volna, ha az iskolában még több kérdést tennének fel nekik

– fogalmazott.

Így tehát Katalin hercegné megvárta, hogy megkezdődjön a tavaszi szünet, ezért végül a videóját március 22-én, a késő délutáni órákban tette közzé a Kesington-palota.

Nehezen viselték a vad pletykákat

A szakértő hozzátette, nehezen viselte el a hercegi pár a sok spekulációt, ami az interneten volt olvasható róluk, de György, Charlotte és Lajos volt számukra a legfontosabb mindig is.

Az is kiderült a hétvégén, hogy február végén derült ki a rákos diagnózisa, ezért nem vett részt Vilmos herceg a néhai keresztapja megemlékezésén.

Kapcsolódó: Úgy tűnik megvan, milyen rákban szenved Károly király

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó: Katalin hercegné súlyos hírt kapott: nehéz időszak vár rá

Kezdetben úgy gondolták, senkire nem tartozik a betegsége

A Daily Mail arról is írt, hogy mivel Károly király is bejelentette rákos betegségét, így a hercegné is úgy érezte, számára is az őszinteség lenne a legjobb megoldás a titkolózás helyett. Pedig az elején ő és Vilmos is úgy döntött, hogy valójában senkinek semmi köze ahhoz, milyen komoly problémákkal kell megküzdeniük.

(Femina.hu)