Ördög Nóráról ezt mondta. Nem titkolja.

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál idén is Nánázsia című vlogsorozatukban mutatják be, hogyan telt az Ázsia Expressz forgatása, ahová már a nagyobbacska gyerekeik is velük utaztak.

Kapcsolódó: Kész, vége: Katalin hercegnő nem hajlandó közösködni egy családi nyaraláson Harry-ékkel

A hétfőn közzétett részben Nánási Pál egyebek mellett arról is beszélt, hogy az elmúlt időszak nagyon nehéz volt számukra:

„Én kicsit besokalltam, egyéb okokból is. Elég sok feszültség volt mostanában az életünkben, és azt hiszem, most ennek minden részlete kijött. Nórival egyfolytában vitáztunk, egyfolytában küzdöttünk egymással és mindennel. Pluszban még az is ott van, hogy elképesztően sokan támadtak minket az utóbbi időben amiatt, hogy a gyerekeink így, a gyerekeink úgy…”

– jelezte Palkó, majd beszélt még gyermekeikről, Miciről és Venciről.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

Hiányzott a vlogolás a nyaralás alatt, inkább újrakezdték

„Jó döntésnek éltük meg az elmúlt években is, és még most is azt gondoljuk, hogy ez egy jó döntés volt. Bízunk abban, hogy ez így is van. Nyilván ez egy emberkísérlet, tehát azt nem tudjuk, hogy aztán ez bennük mit okoz. Tanulságos volt ez az elmúlt pár nap, mert én ezt feldobtam a gyerkőcöknél, hogy akkor most, ezen az utazáson nem vlogolunk, és abba is hagytuk. Ők meg őszintén meglepődtek, hogy de miért, ők ezt nagyon szerették és élvezték.”

Azután idővel mindegyiküknek hiányozni kezdett a vlogolást, ezért inkább újra is kezdték.

Jó példával szolgálnak

„Mi azért, azt hiszem, az elmúlt, hosszú-hosszú években jó példát mutattunk arról, hogyan és miként lehet családban létezni és mi az, ami a családi életben, az utazásban, az együttlétben jó. Még egyszer hozzátette: ők is sokat küzdenek magukkal emiatt, illetve karrierjük és párkapcsolatuk miatt is, de mint mondta, videóikban mindig is a valóságot mutatták meg és teljesen őszinték voltak. Nagyon sajnáljuk, hogy ha az az életmód, amit mi választottunk, vagy azok az elvek, amik szerint mi éljük az életünket, sokaknak nem tetszik. Vállaljuk a felelősséget azért, amit csinálunk. Szerintem nekünk összesen ennyi a dolgunk, hogy a saját életünkért feleljünk. Így is bőven elég feladat ezt a két szép gyereket fölnevelni ebben az egyébként nem könnyű világban. „

Forrás: kiskegyed.hu