1. Nem várt dolgot tett Harry herceg.

Személyes hangvételű levelet írt Katalin hercegnének Vilmos herceg öccse. Történt ez azt követően, hogy látta sógornőjét a wimbledoni tenisztorna döntőjében. Úgy érezte, muszáj elmondania, mennyire örült, hogy láthatta őt a tévén keresztül.

Ki tudja, talán ismét kibékülhet az angol királyi család?

Hetek óta mindenki Katalin hercegné wimbledoni megjelenése a téma. Vilmos herceg feleségének ez volt a második hivatalos fellépése azóta, hogy bejelentette, rákkal küzd. Lila ruhájában elragadó, üde látványt nyújtott kislányával, Sarolta hercegnővel. Feltehetően ez a látvány meghatotta Harry herceg is, aki az eseményt követően üzenetet küldött neki.

Szeretné szorosabbra fűzni a családi viszonyokat

Úgy tűnik, Harry herceg tényleg próbálkozik, hogy újra közelebbi kapcsolatba kerüljön családjával. Készül egy nagyobb őszi turnéra is, a tervek szerint legalább egy hónapot eltöltene Angliában, hogy édesapjával, Károly királlyal és régi barátaival lehessen.

A mostani pedig egy újabb jel arra, hogy szeretne fátylat borítani a múltra. Harry herceg maga is nagyon szereti a teniszt, így megnézte a wimbledoni tenisztorna döntőjét.

„Harry megnézte a meccset és el volt ragadtatva Katalin sugárzó megjelenésétől. Küldött is utána neki egy üzenetet, hogy gratuláljon neki és kifejezze, mennyire örült, hogy láthatta őket a tévén keresztül”

– árulta el egy bennfentes, aki hozzátette, Harry őszintén örült annak, hogy látja, Katalin hercegné jól van és igyekszik visszatérni régi önmagához.

Mindenkit elkápráztatott

Katalin valóban hatalmas feltűnést keltett a lelátón Wimbledonban, gyakorlatilag álló ovációval fogadta őt, amitől kicsit meg is hatódott. Az eseményen ott volt vele a kislánya, Sarolta hercegnő is, akivel a testbeszéd szakértő szerint nagyon erős közöttük az anya-lánya kapocs.

Forrás: glamour.hu