Katalin hercegné egy gyönyörű családi videóval tudatta, hogy befejezte a kemoterápiás kezelését. Bár a felvételt első ránézésre mindenki örömmel fogadta volna, a hercegné „Hollywood-ihlette” kisfilmje nem mindenki tetszését nyerte el.

Az egész világot megrázta, amikor Katalin hercegné tavasszal bejelentette, hogy rákbetegséget diagnosztizáltak nála. Most azonban Katalinnal és családjával együtt a royal-rajongók is fellélegezhetnek, hiszen egy meseszép családi videóban elárulta, hogy bár nehéz hónapokon van túl, befejezte a kemoterápiát.

A felvétel intim bepillantást enged a királyi család mindennapjaiba, ahol Katalin hercegné férjével, Vilmos herceggel, valamint gyerekeikkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és a kis Lajos herceggel kirándul, piknikezik és kártyázik. Felszabadító látni, hogy mennyire összezártak ebben a nehéz időszakban.

Richard Eden királyi szakértő azonban úgy véli, hogy nem a „Hollywood-ihlette” kisfilm volt a legmegfelelőbb módja annak, hogy a királyi család közölje a jó hírt. Szerinte ez inkább Meghan Markle stílusa. „Sokan mondták, hogy ez az a fajta dolog, amit Meghan szívesen csinált volna” – fogalmazott.

„Nem akarjuk, hogy Catherine Meghanné váljon. A királyi családnak másnak kell lennie, méltóságteljesnek kell lennie… a királyi családnak ezen felül kell emelkednie. Nem kell, hogy Kardashian-család legyenek” – tette hozzá a szakértő, aki ezzel élesen bírálta Katalin döntését.

A legtöbb rajongó – beleértve minket is – azonban egyenesen imádta a bensőséges családi videót, hiszen mindig öröm látni a királyi család emberi oldalát, díszes kalapok és tiarák nélkül.

A videóból Lajos herceg édes beceneve is kiderül. A fanok kiszúrták, hogy a felvételen hallani lehet, amint a hercegné egy tündéri becenéven szólítja kisebbik fiát, Lajos herceget. „Lou-bugs, te mutasd az utat” – kiáltja neki a videó elején. A becenév első része az angol Louis névből ered, a „bug” szócska pedig magyarul bogarat jelent. Annyira imádni való!

Forrás: glamour.hu