Az immár 40 esztendős Harry herceg, aki az önéletrajzi könyve alapján csupán tartaléknak tartja magát, sokak szerint remek királya lehetne Angliának.

Kapcsolódó: Most derült ki Katalin hercegnéről: Nem tudták tovább titkolni Vilmossal

Meglepő módon édesanyja is így gondolta: Angela Levin királyi író Harry hercegről szóló könyvében elárulta, Diana hercegné meg volt róla győződve, hogy kisebbik fia sokkal jobban tudná viselni a királyi léttel járó terhet.

Harry herceg állítólag már gyerekként is hangoztatta, szívesen átvenné testvére feladatköreit, ha esetleg a nála sokkal zárkózottabb bátyja nem lenne képes elvégezni azokat. Bennfentesek szerint Diana is gyakran becézte kisebbik fiát “jó Harry királynak”, aki ettől igazán különlegesnek érezhette magát.

Kapcsolódó: Kész, vége: Katalin hercegnő nem hajlandó közösködni egy családi nyaraláson Harry-ékkel

Persze, Diana hercegné nem feltételezte, hogy Vilmosból rossz király válna, csupán a személyiségük alapján úgy érezte, idősebb fiából hiányoznak olyan dolgok, amelyek Harryben megtalálhatóak. Úgy vélte, Harry herceg könnyebben megbirkózik a nehezebb élethelyzetekkel és könnyebben kommunikál az emberekkel. Ilyen szempontból talán kevésbé bízott Vilmos hercegben, aki sokáig nem is akart király lenni, nem szerette volna, ha az emberek minden lépését figyelnék.

Forrás: glamour.hu