Ismét szorul a hurok Meghan Markle nyaka körül.

Most, hogy Meghan hercegné egy korábbi alkalmazottja megszólalt, a királyi szakértő szerint újabb, döntő információk kerülhetnek nyilvánosságra egy korábbi, zaklatási ügyében.

Kapcsolódó: 6 éves lett Lajos herceg, friss portréját ismét Katalin fotózta

Meghan Markle megalázta, lelkileg abuzálta az alkalmazottjait

Samantha Cohen, II. Erzsébet egykori magántitkár-helyettese számolt be az Australian Herald Sunnak, hogy ő volt az egyik azon tíz palotai alkalmazott közül, akik panaszt tettek Meghan hercegné ellen. A vizsgálatot azután rendelte el II. Erzsébet, hogy az érintettek azt állították, a hercegné többször megalázta, és lelkileg abuzálta őket. Ugyan a sussexi hercegné tagadta a vádakat, Tom Bower királyi szakértő szerint az ügynek még nincs vége.

Néhány nappal ezelőttig Cohen és a palota munkatársai hallgattak. Most végre átszakadt ez a gát, és nincs kétségem afelől, hogy most még több dolog fog kiderülni.

Kapcsolódó: Meghan már akkor elképesztő dolgokat mondott Katalinról, amikor még nem is ismerte: ez volt a véleménye

Túl sokan panasz érkezett ahhoz, hogy eltussolják az ügyet

„Három női alkalmazott is azt állította, hogy a hercegné megfélemlítette őket, volt olyan is, aki már-már betegnek érezte magát, mikor találkoznia kellett vele. Egy másik, a neve elhallgatását kérő nő állítása szerint nem tudta abbahagyni a remegést, és rettegett, amikor Meghan hercegnével kellett beszélnie. A szakértő elmondta, Harry herceg hiába volt felháborodva a vádak miatt, az igaz, hogy ezek az állítások elhangzottak, ahogy az is tény, hogy hatalmas volt a fluktuáció (személycsere – a szerk.) a személyzet összetételében” – írja a The Sun.

Kapcsolódó: Tombol a palota: Meghan Markle 1 milliós ruhában szegte meg a szigorú királyi protokollt – a hercegné olyat művelt, amit nem lett volna szabad

Nem bírták Meghan mellett

Ugyan a végső jelentést a palota az érintettek védelmének érdekében nem hozta nyilvánosságra, ám azt tudni lehet, hogy Samantha Cohen 17 évig dolgozott II. Erzsébet mellett, kezdetben sajtótitkárként, majd magántitkár-helyettesként. 2017-ben nevezték ki arra a feladatra, hogy készítse fel Meghan Markle-t a hivatali életre. Samantha 2018-ban kezdett dolgozni a hercegnével, de 2019-ben már be is adta felmondását. Az America Herald Sunnak elmondta, hogy még így is tovább maradt, mint tervezte, mert nem találtak embert a helyére.

„Jason Knauf kommunikációs titkár összeállított egy olyan aktát, ami három női alkalmazott Meghan Markle elleni vádjait tartalmazza. Knauf az aktát, mely feketén-fehéren tartalmazta, hogy Meghan zaklatta az alkalmazottakat, továbbította a palota HR-osztályának”

– idézte a The Times beszámolóját a New York Post.

A zaklatási ügy ismét reflektorfénybe kerülése negatívan befolyásolhatja az előkelőség újonnan alapított cégének, az American Riviera Orchardnak a megítélését és a sikerét. A hercegné nemrégiben egy márkát alapított, amelynek beharangozását követően egy hónapos csend következett. A hercegné nemrégiben rukkolt elő első termékével, ami nem más, mint egy limitált darabszámban elkészült eperlekvár.

Forrás: Femina.hu