Botrány a stúdióban: Zámbó Krisztián produkciója után elszabadult a pokol a Sztárban sztárban

Kiakadt a zsűri.

Botrány a stúdióban: Zámbó Krisztián produkciója után elszabadult a pokol a Sztárban sztárban

Zámbó Krisztián a Sztárban Sztár All Stars ötödik élő adásában Szandi bőrébe bújva adta elő a „Kislány, kezeket fel!” című dalt. Az előadása azonban vegyes fogadtatásra talált, mivel inkább paródiaként hatott, mintsem egy átgondolt és komoly produkcióként. Ráadásul Krisztián az egyik szövegrészt el is rontotta, amit különösen Stohl András kritizált.

„Ott ül egy négyes fogat, akik az utolsó porcikáig kitalálják a dalt. Ez a klipben így van, hogy felolvassa a szöveget?” – kezdte Stohl András mondandóját, majd hozzátette: Összesen azt tanultad meg, hogy ‘Kislány, kezeket fel’, ami külön versszak, azt meg sem tanultad – ecsetelte a zsűritag, akire reagálva az énekes elmondta, hogy nagyon sokat készült, de számára ez volt a legnehezebb feladat.

„Nagyon sokat dolgoztam, de nekem ez a rész valahogy nem építődött be”

– felelte Krisztián, majd Liptai Claudia humorosan megjegyezte, hogy valójában egyetlen rész sem ment igazán át Krisztiánnak a dalból. Eközben Lékai-Kiss Ramóna azon viccelődött, hogy Krisztián úgy lépett fel a színpadra, hogy nem borotválta le a lábát, amit ő kifogásolt is.

Videó:


.