Terence Hill az egyik legismertebb színész, a magánéletéről mégis alig tudunk valamit.

Ki ne ismerné Terence Hillt? A legendás olasz színész Bud Spancerrel közös filmjeitől vált világsztárrá, ám Magyarországon különösen nagy kultusz övezi a párost.

A Terence Hill természetesen nem valódi név, ezt csak már akkor vette fel, amikor az amerikai piacra szánt spagettiwestern filmek főszereplőjeként kezdett karrierbe. A művész Mario Girotti néven született 1939-ben Velencében.

1967-ben szerepelt először a legendás Bud Spancer és Terence Hill páros közösen az Isten megbocsát, én nem című alkotásban. Pályafutásuk csúcsa a hetvenes-nyolcvanas években volt: ki ne látta volna a Különben dühbe jövünk, a Bűnvadászok, a Kincs ami nincs, vagy a Nincs kettő négy nélkül című alkotásokat?!

Terence Hill emelett szólókarrierbe is kezdett: több főszereplésével készült sorozatot Magyarországon is játszottak a televíziók.

Annak ellenére, hogy micsoda ismertségre tett szert a művész, magánéletéről mégsem tudunk sokat. Ez nem is véletlen! Feleségével, Lori Zwicklbauerrel már 55 éve élnek boldog házasságban, ám mint ahogy Terence Hill mondta,

az asszony igen csendes, visszahúzódó,

a kapcsolatuk fő szabálya pedig az, hogy nagyon elfogadóak egymással, nem veszekszenek, hanem megoldják a konfliktusokat, ezért

mindketten egy külön világban élnek,

amit tiszteletben tartanak.

Terence Hillt egykor a világ legsármosabb színészének tartották, ám az ő élete sem volt mindig fenékig tejfel. Élete legnagyobb tragédiája az volt, hogy megrendítően fiatalon elvesztette kisebbik fiát.

A házaspárról készült régebbi és frissebb képeket >>ITT<< lehet megtekinteni.

(minden-egyben.com/Wikipedia/Valódi Hírek)