Dührohamot kapott a konyha látványától az anya: majd talált egy cetlit, amitől rögtön megváltozott minden

A sokat jelentő apró figyelmesség.

Dührohamot kapott a konyha látványától az anya: majd talált egy cetlit, amitől rögtön megváltozott minden

Susan férje, Matt egy kedves üzenetet hagyott számára: „Majd én megcsinálom” – olvasható a közvetlenül a mosogató mellé helyezett cetlin. A szöveg mellett pedig egy nyíl mutat a piszkos edényekre.

„Milyen jó srác” – folytatja a nő a Tiktok csatornáján közzétett alábbi videóban, ahol már mosolyogva hozzáteszi: „Egyszerűen imádom, hogy elismeri, hogy rendetlenséget hagyott a mosogatóban”.

@susandoingsusanthings Leaving a simple note instantly made me not care about the dishes in the sink!! I love communication and we have come so far!! #susandoingsusanthings #marriedlife #marriage #marriagehumor #marriagegoals #marriagecomedy #marriagelife ♬ original sound – SusanDoingSusanThings

A képzett fodrász és Matt, mint kiderült, már több mint 25 éve vannak együtt, és két fiú szülei.

„Miután összeházasodtunk, határozottan beleestünk ezekbe a közhelyes szerepekbe, ahol én takarítottam, ő pedig a férfias dolgokat intézte, és ez a felosztás sokáig működött” – osztotta meg házasságának fordulópontjait Susan a Todaynek. Egy bizonyos ponton azonban Susannek elege lett, és több támogatást várt el a háztartásban.

Szerencsére sikerült mindent megbeszélniük és ma már nem csak a férje, hanem a két fia is aktív, ha házimunkáról van szó.

Forrás: twn.hu

Borítókép:TikTok/susandoingsusanthings