Amatőr és méltatlan helyzetbe érezte magát, Ákos és csapata végül kénytelen volt buszra szállni.

Az utóbbi hetekben a repülőgéppel utazóknak bőven kijutott a kalamajkából. Néhány napja drámai hír érkezett a Liszt Ferenc repülőtérről: globális informatikai hiba miatt több légitársaság utasfelvételre használt rendszere leállt. Többek között emiatt is járatkésésekre, torlódásra és jelentősen megnövekedett várakozási időre lehetett számítani. Most újabb reptéri horrorsztori látott napvilágot, ezúttal Ákostól.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

Nem sikerült megfelelően Tusványosra jutniuk

Az énekes és együttese a június 25-i koncertjére igyekezett Tusványosra, ezért szerda este terveztek Marosvásárhelyre repülni Budapestről. Ez a terv azonban meghiúsult, mert a Wizz Air fapados légitársaság törölte a járatot

– írja a Mandiner.

Kapcsolódó: Szakított Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter: Meglepő pletykák terjednek, miszerint csak az édesapja miatt járt a milliárdossal Boglárka

Ráadásul a hoppon maradt utasoknak – néhány SMS-en kívül – a légitársaság semmiféle tájékoztatást nem adott. A reptéri káoszt pedig nem kezelték megfelelően, a helyzetet pedig Ákos és zenekara sem úszta meg.

„A fapados légitársaságtól az ember nem vár ugyan sokat, de annyit talán el lehet, hogy tisztességesen elszállítsák az embert a kívánt helyszínre”

– fogalmazott az énekes a Mandinernek. Bár az induláskor tudták, hogy kétórás csúszás várható, ekkora kavarodásra nem voltak felkészülve.

„Ennek ellenére a becsekkolás ugyanakkor történik, mintha a normális időt tartaná a járat, így hát a helyszínen várakoztunk órákig. Ezt még el lehet viccelni, bandáztunk, beszélgettünk. Később a késés három órára módosult. Még később mindenkit odarendeltek a kapuhoz, és amikor már ott tipródtunk, este tizenegy és fél tizenkettő között derült ki, hogy egyáltalán nem fog felszállni a gép”

– idézte fel Ákos, aki végül busszal indult útnak másnap hajnalban az együttesével együtt.

„Ez az egész helyzet rettentően amatőr és méltatlan” – szögezte le.

Nem csak Ákos járt pórul

A sok ezer ember mellett, más hírességeket is elértek a mostanában aktuális repülőgép csúszások, várakozások, ígérgetések. Korda György és Balázs Klári azonban nem engedett a nyomásnak és a rajongók kedvéért mindent bevetettek a helyzet megoldására. Ők is Marosvásárhelyre igyekeztek volna koncertezni, ám az utolsó pillanatban törölték a járatukat. A legendás páros így egy kisbusszal jutott el a helyszínre. Korda György és Balázs Klári különben nemrég egy viaszszobrot is kapott a Liszt Ferenc Repülőtéren, ami hatalmas megtiszteltetés volt számukra.

Forrás: mosthir.hu