Bajor Imre fia ritkán látható címlapon. Marcell édesapja halálának 10. évfordulója alkalmából nyilatkozott.

Szinte hihetetlen, de már tíz éve annak, hogy 2014. augusztus 6-án elhunyt Bajor Imre, legendás színész. Fia ekkor 17 éves volt, bár Marcell ritkán szerepel, az évforduló kapcsán vállalta, hogy interjút adjon.

A Best magazin borítóján nővérével, Lilivel együtt láthatók, illetve édesapjuk fotóját is bevágták melléjük:

Marci nyilatkozott édesapjáról

Azt mondta, tinédzserként az ember mellette elfeledkezett arról, hogy bármi gondja lenne az életben.

„Vagyis inkább szóba sem kerültek. Ha voltak is csajozással, első szerelmekkel meg matekjegyekkel kapcsolatos aggodalmak, azokat nem apuval beszéltem meg, nem emlékszem rá, hogy ezek felől érdeklődött volna, az ilyen dolgokban nem volt szerepe.”

Azt is elmondta, édesapja szerint akkor tud majd igazi kapcsolatot kialakítani két gyermekével, ha azok betöltötték a 18-at:

„Ez nem adatott meg, 17 voltam, amikor elhunyt. És bizony az elmúlt években olykor nagyon kellettek volna a tanácsai, kikértem volna a véleményét munkáról, párkapcsolatról. Vagy csak elmennék érte, beültetném a kocsiba, és irány egy meccs vagy sörözés, miközben a hétköznapi dolgokról beszélgetnénk. Ezek az apa-fia élmények hiányoznak, ezeket szívesen átéltem volna vele.”

-tette hozzá.

Hasonló pályán vannak

Lili és Marcell követték édesapjukat szakmailag, előbbi színésznő lett, utóbbi a kamera másik oldalán találta meg a hivatását. Külföldi mozgóképes produkciókban dolgozik: filmeket, sorozatokat és reklámokat készít.

Így, hogy apa és fia egymás mellett van, még inkább látszik, Marcell 27 esztendős korára kiköpött édesapja.

Forrás: femina.hu