Nocsak!

A tanulmányok szerint az idős anyáknál a boldogság egyre nagyobb lesz a szülés utáni időszakban, a fiatalabb anyáknál ez az időszak jóval rövidebb ideig tart.

A késői anyaságnak vannak előnyei, és erre Cameron Diaz tökéletes példa. Története megváltoztathatja azoknak a véleményét, akiknek kétségei vannak, hogy 40 éves kor után érdemes-e gyermeket vállalni.

2019 decemberében Cameron Diaz és párja, Benji Madden szülők lettek. A hírt a rajongók kétségekkel fogadták, azonban Diaz mindenkit megnyugtatott és megadta a reményt a kései gyermekvállalásra.

Egy közeli hozzátartozó elárulta, nem volt derült égből villámcsapás a gyermekáldás, Diaz-éknak sok év próbálkozás után született meg gyermekük, Raddix.

Egy interjúban bevallotta, hogy úgy érzi, van rajta nyomás, hiszen sokan szülnek fiatalon, neki ez az élete második felében sikerült. Viccelődött is magán, „mostmár 107 éves koromig kell élnem. Semmi nyomás.”

Diaz azt is közölte, hogy bár mindig próbálta megóvni a magánéletét, élete nagy része a nyilvánosságban telt, a gyermekáldás után újra kell gondolnia az életét, legfontosabb feladata pedig, hogy megóvja kislányát a nyilvánosságtól.

A kései gyermekvállalásról így gondolkodik: „Családot alapítani fiatalon olyan, mint bármi mást csinálni, amit a fiatalok szoktak. De ha az én koromban vagy, és akkor döntöd el, hogy családot alapítasz, az megalapozott döntés. Keményen meg kell dolgoznod érte.”

Mindennek ellenére, Diaz úgy érzi, hogy ezek legszebb évei, megtalálta az egyensúlyt, és a mennyekben érzi magát, amikor a kislányával lehet. A különleges állapotot pedig a körülötte lévők is észreveszik. Az interjút Naomi Campbell készítette, aki úgy látta, Diaz boldogabb és gyönyörűbb, mint valaha.

forrás: “Most már 107 éves koromig kell élnem” – Cameron Diaz megosztotta, mit jelent 47 évesen anyává válni | Kuffer