Az indiai Parvatibai Patidar és férje, Bankatlala Patidar nagyon meglepődtek, amikor először pillantották meg újszülött kisfiukat, Lalitot, akinek már születésekor teljes testét és arcát dús szőrzet borította.

Az újszülött kisfiút megvizsgálta az orvos és megnyugtatta a szülőket, hogy szokatlan külsejétől eltekintve teljesen egészséges. A kisfiú a hipertrichózis nevű rendellenességgel született, amit vérfarkas szindrómaként is emlegetnek.

A szülők ezután több kezelést is kipróbáltak, de egyik sem vált be. Gyakran leborotválták a kisfiú szőrzetét, amely mindig visszanőtt, pontosan ugyanolyan hosszúra, mint korábban.

Kezdetben Lalitnak nehézséget okozott, hogy barátokat szerezzen a többi gyerek gyakran gúnyolta őt az iskolában – majomnak nevezték, és néha kővel is megdobálták.

Egyik legelső barátjának, Dilip Rathore-nak a nagymamája magyarázta el, miért nem kell fénie Lalittól, és a két fiú ezután hamar összebarátkozott.

Lalit egyik tanára, Babulal Makwana szintén kiállt a fiú mellett, és elmagyarázta a gyerekeknek, hogy miért nem szabad gúnyolódniuk, és ezután osztálytársai már együtt játszottak vele.

Parvatibai elmesélte, hogy Indiában egyesek Hanumán, egy majomfejű és -farkú hindu istenség reinkarnációját látják a fiában, aki az odaadás, fegyelmezettség, bátorság és az önzetlen cselekedetek szimbóluma. Az édesanyának azonban csak az a fontos, hogy Lalit az ő fia, bárhogy nézzen ki.

Az orvosok azt tanácsolták, hogy mire a fiú 15 vagy 16 éves lesz, a hormonok miatt újabb változásokon megy majd keresztül, és amennyiben ezek a változások nem pozitívak, gondolják meg a műtét lehetőségét.

Lalit 17 éves korára elkezdett kisebb változásokat tapasztalni – az arcszőrzete rövidebb lett és világosabb.

Lalit megtanulta elfogadni önmagát, és megvalósítani az álmát. Szeretne sikeres YouTube-er lenni, és már el is kezdett videókat készíteni.

A tinédzser fiú ugyanolyan életet él, mint a többiek de tudja, hogy más, mostanra viszont már büszke rá, hogy az lehet, aki.

Fotó: Lalit Patel/instagram

Forrás: Filantropikum.com