Ő így mutatja ki a törődést.

Néhány hagyományos-, és sztárcsaládban is bevett szokás, hogy a szülők a gyerekeket szájon puszilják. David Beckham is gyakran oszt meg fotókat és vállalja, hogy ő így fejezi ki szeretetét. Habár sok kritikát kapott rajongóitól emiatt, a Manchester United egykori focistája nem tartja károsnak a dolgot:

“Én nagyon gyengéd vagyok a gyerekekkel. Engem így neveltek fel, és Victoriát is, ezért ilyenek vagyunk a gyerekeinkkel is – mondta. – A gyermekeinknek szeretetet akarunk mutatni, és nagyon gyengédek vagyunk velük” – tette hozzá.

A szájra puszinak azonban negatív következményei is lehetnek. Elindíthatja a fogszuvasodást és allergiás reakciót is válthat ki. Illetve a pszichológusok sem ajánlják, mert elmosódnak a gyermek határai, illetve buzdíthatja őket arra, hogy más felnőttel is ezt csinálják.

Beckham gyakran posztol Instagramon képeket, amelyen szájon puszilja 11 éves lányát, Harpert. Közölte, hogy szinte az összes gyerekével folytatja ezt a gyengéd gesztust.

“Kritizáltak azért, mert szájon pusziltam a lányomat. Mindegyik gyerekemnek a szájára adok puszit. Brooklynnak talán nem. Brooklyn 18 éves, ezt talán már egy kicsit furának találná” – mondta korábban.

Számára a gyerekei az elsők

Beckham még csak 23 éves volt, amikor apuka lett. Véleménye szerint ez jót tett neki, sikeres karrierje ellenére mindig a család élvezett elsőbbséget életében.

“Szerintem gyorsabban válsz éretté, ha gyerekeid vannak. Vannak fontosabb dolgok az életben, amik miatt aggódhatsz, mint a saját mindennapos aggodalmaid. Az élet teljesen a gyerekekről kezd szólni. Azt hiszem, amit megtanulsz apaként, az az, hogy te kevésbé vagy fontos, és minden a gyerekeidről szól” – tette hozzá.

Elárulta, hogy egyik gyereke sem szeretne a nyomdokaiba lépni, és focista karrierbe kezdeni, de ez őt nem zavarja.

“Jelenleg egyik gyermekem sem akar focista lenni. Ezzel nincs semmi baj, hiszen senkit nem akarsz kényszeríteni arra, hogy csináljon valamit. Fontos a gyerekeknek szeretetet, támogatást, biztatást mutatni. Mi mindig támogattuk a gyerekeinket, bármit is akartak csinálni” – közölte.

Forrás: Kuffer.hu