Csarnóy Zsuzsanna, a Drága örökösök c. sorozat Valija ritkán nyilatkozik a magánéletéről, azonban most megtörte a csendet: beszélt a Gesztesi Károllyal való kapcsolatáról, az ehhez fűződő érzéseiről és a jelenlegi párjának nehéz múltjáról.

Gesztesi Károly első felesége volt

Csarnóy Zsuzsanna az idejekorán elhunyt Gesztesi Károly első felesége volt. Házasságukból egy közös gyermek is született, Gesztesi Máté.

Kezdetben legjobb barátok voltak

Gesztesi Károllyal a főiskolán ismerkedtek meg, évfolyamtársak voltak. A laza kapcsolat idővel megszilárdult, egymás legjobb barátaivá váltak.

Azt hitte, egy életre szól

„Nagyon megsérültem lelkileg egy tragikus szerelemben, Karcsi fogott nyakon… A szeretete olyan erőt adott, hogy azt hittem, ez egy életre szóló szerelem. Összekevertem az érzéseimet. Negyedéven házasodtunk össze” – idézte fel emlékeit Zsuzsanna.

Elmondta, fantasztikus dolgokat éltek át együtt, de a nő úgy érezte, párja megérdemli, hogy „teljes nőiességgel szeressék, ne csak barátként”.

„A barátság örök volt köztünk, az édesanyja nagyon szeretett, szinte az anyukám volt. Ők a családom a mai napig. Máté pedig azt láthatta, hogy az édesapjával szeretjük egymást akkor is, ha új fejezet van az életünkben” – mesélte a hot! magazinnak.

Elfogadta párjának függő múltját

Gesztesi Károly volt felesége, Csarnóy Zsuzsanna harmincévesen már elvált nő volt egy gyerekkel. Sokat váratott a új szerelem, jelenlegi párjához, a Covid miatti karantén időszakában ment férjhez. Férje előtte közel 30 évig élt függőként.

Imádkozott

A pandémia alatt döbbent rá, hogy hiányzik egy társ az életéből. „Kértem az Jóistent, mondván, hálás lennék, ha egy valódi és igaz szerelmet elém sodorna” – mesélte. Imái meghallgattattak.

A megismerkedés

A színésznő a karantén alatt egyszer lépett ki a házból egy alig ismert baráti társaság meghívására, ahol egy erdei faházban ismerte még későbbi szerelmét.

Szerelem volt első látásra

„Megpillantottam, és azt kérdeztem, ki lehet ez a nő. Részemről szerelem volt első látásra, egyszerűen tudtam, hogy őt fogom feleségül venni” – vette át a szót jelenlegi párja, Péter.

„Ott állt előttem egy sugárzó, jókedvű, tiszta lelkű ember, akiből áradt a szeretet, és akivel olyan dolgokról beszélgettünk, amikről azzal sem szoktam, akiket évek óta ismerek” – osztotta meg a megismerkedésük kapcsán a Drága örökösök sztárja.

Nem maradt más hátra, mint a hála és a szeretet

„Majdnem elájultam, de arra gondoltam, hogy ennek a férfinak, aki ekkora veszteségeken ment át az életében, nem maradt más választása a szívében, mint szeretni és hálásnak lenni” – mondta a színésznő a férje függőséggel kapcsolatos életútjára reagálva.

Fotó: Rtl.hu

Forrás: BudaPestkörnyéke.hu