A dublini Shay Bradley mindig nagy tréfamester volt, így halála előtt is megtervezett egy poént, amit a temetésére időzített, hogy még egyszer, utoljára megnevettesse szeretteit, vagy legalább mosolyt csaljon az arcukra a szomorú pillanatokban.

A temetésről készült videófelvételek nagy sikert arattak a közösségi médiában. A videót az elhunyt lánya, Andrea Bradley osztotta meg a Facebookon, amelyen a gyászoló rokonság látható, amint a a dublini Bohernabreena Temetőben, a nyitott sírgödör mellett temetik Bradley-t.

Azonban nem várt fordulat érkezett. Mialatt az összegyűlt hozzátartozók az elhunytat siratták, hirtelen megszólalt Mr. Bradley hangja a koporsóból, amelyet kopogás is kísért. „Hello. Engedjetek ki innen!”.

Shay Bradley már a halála előtt megtervezte a tréfát, felvette a saját hangját, és megoldotta, hogy a felvétel a koporsó belsejéből szóljon majd.

A jelenlévőket eleinte sokkolja a történés, ami nem is csoda, hiszen az lehetett az érzésük, hogy Shay a síron túlról szólítja meg őket.

Az emberek azonban hamarosan rájöttek, hogy egy Bradley által előkészített viccről van szó, így kitört a nevetés, miközben Shay így folytatta: „Sötét van idebent.” Bradley végül a Hello Again című Neil Diamond dalt énekelte el.

Bradley lánya azt írta a Facebookon: „Ez volt az apám utolsó kívánsága, mindig is nagy tréfamester volt. Sikerült megnevettetnie minket, amikor a legnagyobb szükségünk volt rá. Örökké szeretni foglak, Poppabear.”

Mr. Bradley egyik unokája, Chloe Kiernan pedig így kommentálta az esetet az X-en: „A nagyapám azt akarta, hogy mindenki mosollyal az arcán távozzon a temetéséről, és ezt el is érte, olyan büszke vagyok. Soha nem múlt el nap, hogy ne viccelődött volna, és minden körülmények között mosolygott.”

Shay Bradley megható és humoros akciója kívánsága szerint még utoljára megnevettette a jelenlévőket, arra emlékeztetve, hogy még a halál sem választhat el bennünket igazán egy olyan családtagtól, akit szeretünk.

Forrás: Filantropikum.com