A leendő barátnőtől elvárnak néhány dolgot, de cserébe hozzászokhat a luxushoz.

Travers Beynon, becenevén „Candyman” és a felesége Taesha toborozzák a lányokat, akik lennének a férj barátnői.

A kirívó luxusban élő ausztrál férfi nem szégyenlős az Instagramon dicsekedni életvitelével, a 15 háló- és 19 fürdőszobás kulipintyójával, amihez tartozik egy 250 literes medence és aminek a garázsában 21 autó is elférhet – írja róla a LadBible.

Ugyanitt hirdette meg a pár a jelentkezést is a luxuséletbe kóstolásért, elmondásuk szerint eddig sem szűkölködtek más nők társaságában, de most újakat keresnek. Vannak elvárások is:

Mr Beynon, azaz Candyman barátnőjének lenni nem csupán azt jelenti, hogy csinosnak kell lenned, hanem szórakoztatónak, pezsgőnek, jóindulatúnak, spontánnak, kalandvágyónak és tisztelettudónak is

– írta a feleség oldalán. Mint írja, a “jutalom” sem marad el:

Természetszerűleg hozzászoksz az élet finomabb dolgaihoz, például a dizájner ruhákhoz és kiegészítőkhöz, az ötcsillagos világ körüli utazásokhoz, a finom vacsorákhoz, valamint az exkluzív privát bulikhoz.

Taesha a Daily Mailnek árulta el, hogy egy olyan barátnőt „keresnek”, aki „beköltözik hozzájuk, bulizni, utazni és az életében jó dolgokat megélni akar” velük, hiszen a férjének rengeteg a terve velük.

A párnak asszisztense is van, Kathy Davy-Taylor, aki még tippet is adott, mely szerint a jelentkezők szimplán legyenek önmaguk. Travers Beynon a képek és a bemutatkozás alapján úgy is kiszúrja, hogy kire van szüksége, akár 14 ezer jelentkezésből is.

Fotók: Instagram/@traversbeynonofficial

Forrás: 24.hu