Nem fogta magát vissza.

Az énekesnő még nyáron jelentette be, hogy válik Krausz Gábor sztárséf férjétől. Nemrég azt is elárulta, hogy azért tett így, mert kihűlt a kettőjük kapcsolata. Azóta csak találgatások és pletykák cikáztak a sajtóban arról, hogy Tóth Gabi beleszeretett a táncosába, Papp Máté Bencébe.

Vasárnap a Sztárban sztár leszek! élő adásában vállalta fel – hosszú hetek után – a szélrózsa minden irányába hajladozó Tóth, hogy egy párt alkotnak a Fricska táncosával. Osváth Zsolt nagyon kemény kritikát fogalmazott meg az üggyel kapcsolatban. A youtuber nem fogta vissza magát: szétszedte az álszenteskedő énekesnőt.

„Amit látunk, az egy kib*szott bohózat. De ami valójában történik, az elképesztően szomorú. Tóth Gabit amióta ismerjük több faszija volt, mint lemeze”

– mondta Osváth.

A népszerű videós a ZSHOWtime című műsorában úgy fogalmazott:

„Azon akadtunk ki, hogy Tóth Gabi élő adásban csőrözött a kalotaszegi kanijával, vagy hogy ki sem szellőzött a Krausz szaga a hitvesi ágyneműből, de násztopogóst jártak a családbarát (!) TV2-n? Vagy hogy azt kellett néznünk, hogy a hunok szent asszonya nyekereg a bárszéken, miközben az idei lökője násztáncot jár mellette?”

Osváth szerint Tóth is tehet arról, hogy „kikezdték”, mert többnyire teljesen mást közvetít magáról, mint amilyen életet él. A videós arra is rávilágított, hogy az énekesnő évekig tolta az arcunkba a „tökéletes család” képet, aztán mégis kiderült, mennyire esendő.

A youtuber arra is kitért, hogy egy olyan „családbarát” csatornán vetítették le Tóthék szerelmi táncot, amely finanszírozója a kereszténységre hivatkozva gyűlöl. Osváth szerint ez egy

aljas húzás mindenkitől, aki ebben részt vett.

Itt tudod megnézni a videót: