Ugyan Harry herceg és Meghan Markle mindig támogatták egymást, sőt második esküvőjükre készülnek, kiderült, hogy a férfi megcsalta a feleségét, ráadásul egy modellel.

Meghan családi háttere nagy port kavart a monachiában

Harry herceg és Meghan Markle még 2018-ban házasodtak össze a Szent György-kápolnában. Meghan Markle személyében a brit monarchia történelmében először kerül elvált, afroamerikai gyökerekkel rendelkező amerikai állampolgár a királyi családba. A pár 2020-ban bejelentette, hogy visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióitól. Majd az Egyesült Államokba, Kaliforniába költöztek.

Kapcsolódó: Válik Vilmos herceg állítólagos szeretője: Ennyit Katalin nyugodt gyógyulásáról – minden áron meg akarja kaparintani a trónörököst a csalfa feleség?

Majdnem elváltak

Most kiderült, hogy a látszat ellenére az ő kapcsolatuk is válságba került. Egy nemrég megjelenő könyv szerint Harry hercegnek volt egy szeretője, aki miatt majdnem elvált Meghan Markle-től. A hölgy egy modell, Sarah Ann Macklin. A szóbeszéd szerint, Harry bár élvezte a társaságát, azonban az utolsó pillanatban észbe kapott, és szakított a lánnyal.

Angela Levin Beszélgetések a herceggel című könyvében részletesen leírja, hogy a viszony még a pár korai kapcsolatában történt, mikor Sussex hercege párhuzamosan randizott feleségével és szeretőjével:

„Egy zártkörű partin találkoztak.

Harry megszerezte a modell számát, és sms-ekkel bombázta.

De kiderült, hogy ez csak egy fellángolás volt a részéről”

– olvasható a könyvben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

sarahannmacklin, ANutr (@sarahannmacklin) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó: Károly király egyszerre húzhatja ki a gyufát fiánál és öccsénél: Ezzel a lépésével még inkább elszabadulhat a családi viszály

Az ügy kapcsán egy testbeszéd-szakértő, dr. Loise Maher elárulta, aki úgy véli, hogy akkoriban voltak jelei a megcsalásnak, feszült volt közöttük a viszony.

Harry beszél, Katalin hallgatja, Kamilla figyel, de Meghan üres tekintettel mered maga elé

– magyarázott egy akkori jelenetet.

Sarah Ann Macklin egy közeli barátja közölte azt is, hogy bár a kémia megvolt a modell és a herceg között, túl különbözőek voltak

– írja a Kiskegyed.

Kapcsolódó: Ki döntött Katalin hercegné visszatéréséről? Ez történt a háttérben

Második esküvőre készülnek

Idén a házaspár a gyerekeik előtt szeretne oltár elé állni, immáron másodszor is.

„Most csak a szerelmük egyszerű ünneplésére vágynak.

A gyerekeik lesznek ott, a legközelebbi barátaik és pár kiválasztott családtag. Számukra fontos, hogy elkötelezzék magukat amerikai földön is. Nyár végi ünnepségre készülnek, amely egybeesne Meghan 43. születésnapjával, augusztus 4-ével”

– árulta el a pár egy közeli ismerőse

Forrás: origo.hu