Miután megtudta, hogy a férje megcsalta a nővérével, a nő válni akart, de amikor kiderült, hogy terhes, megváltozott a helyzet.

A 29 éves nő rendkívül nehéz helyzetbe került, mivel 35 éves nővére, Amy, szintén a férje, a 32 éves Joel gyerekeit várja – miután egy ideig viszonyuk volt egymással. A nő azt mondja, körülbelül két hónapja szerzett tudomást férje hűtlenségéről, a férfi azóta is próbálja elnyerni a bocsánatát.

Kapcsolódó: Válik Vilmos herceg állítólagos szeretője: Ennyit Katalin nyugodt gyógyulásáról – minden áron meg akarja kaparintani a trónörököst a csalfa feleség?

Egyedül nem tudná eltartani a gyereket

„Elmondta, hogy ikreket várnak, és bocsánatért könyörgött. Ajándékokkal kényeztet, felajánlotta, hogy vesz nekem egy lakást, egy új autót, amit csak akarok. Azt mondta, ha a nővérem megtartja a babákat, nem veszi ki a részét a gyereknevelésből, és csak az én gyerekemnek lesz az apja” – magyarázta a nő a Reddit-en.

Azt is hozzátette, hogy kész volt elválni, és új életet kezdeni, de idő közben megtudta, hogy ő is babát vár, és most úgy érzi, nincs más választása, mint a férjével maradni az anyagi biztonság miatt.

Kapcsolódó: Ki döntött Katalin hercegné visszatéréséről? Ez történt a háttérben

„Egyedül nem engedhetek meg magamnak egy gyereket, a férjem 20 éves korom óta támogat anyagilag, soha nem kellett egyedül küzdenem, és soha nem mentem főiskolára sem, mert úgy gondoltam, soha nem kell majd dolgoznom úgy, hogy ő az életem része” – vallotta be a kétségbeesett nő a fórumon.

Kapcsolódó: Súlyos titokra derült fény: Ezzel a modellel csalta Harry herceg Meghan-t

„Nem is vettem fontolóra azt a lehetőséget, hogy egyszer talán nem lesz az életem része, mert olyan bolondul szerelmes és arrogáns voltam. Mindent megkaptam, amit akartam, tökéletes családom volt, tökéletes férjem, tökéletes házam és tökéletes életem.”

„Termékenységi problémáink voltak, és a teherbeesés egy kínszenvedés volt, a terhességemnek áldásnak kellett volna lennie, de ehelyett azon tűnődöm, miért most, miért ezek után? Évek óta erre vágyom, és most végre megtörténik, de még azt sem tudom, hogy biztosítsak tetőt a kisbabám feje fölé, ha elhagyom a férjemet” – árulta el az összetört szívű nő, a fórum felhasználóinak tanácsát kérve.

A kommentelők is válaszoltak

„Menj el egy válóperes ügyvédhez, és tudd meg, milyen lehetőségeid vannak” – javasolta az egyik hozzászóló.

Egy másik válaszadó pedig saját tapasztalatai alapján adott tanácsot: „Engem is megcsalt a férjem a nővéremmel. El fogok válni tőle. A pokolba is, jobbat érdemlek ennél. Ugyanakkor a nővéremmel sem vagyok már közeli viszonyban. Egyedülállónak lenni jobb, mint ha megcsalnának.”

„Nagyon sajnálom, hogy ezen kell keresztülmenned, és hogy a számodra kedves emberek elárultak. Nem tudom, mit mondhatnék neked. Az emberek néha nagyon aljasak tudnak lenni egymáshoz” – tette hozzá egy harmadik felhasználó.

Nincsenek lehetőségei

A nő egy későbbi frissítésben megosztott még néhány információt a helyzettel kapcsolatban. Elmondta, hogy a terhessége magas kockázatúnak minősül, és egyedül nem tudja megengedni magának az orvosi ellátást, és nem akarja kitenni magát a válással járó stressznek, míg babát vár.

Azt is elmondta, hogy a férje csak akkor hajlandó fizetni mindenért, ha vele marad, és bár megbeszéltek egy találkozót egy ügyvéddel, nem biztos abban, hogy ezen a ponton ez a legmegfelelőbb lépés. Ugyanakkor azt is bevallotta, hogy már nem szereti a férjét, és hosszú távon mindenképpen a válást látja az egyetlen lehetséges opciónak.

Forrás: filantropikum.hu