Hónapig senki nem látta a bukott minisztert.

A Zala megyei Szentgyörgyvölgy településen, egy komolyzenei koncerten mutatkozott újra a nyilvánosság előtt Varga Judit, a kegyelmi botrányba belebukott volt igazságügyi miniszter.

A zaol.hu beszámolója szerint Varga a párjával, Windisch László Állami Számvevőszék-elnökkel vett részt az eseményen, ahol Vivaldi: A Négy évszak című műve csendült fel.

A helyi református templomban tartott koncert előtt a térség fideszes országgyűlési képviselője, Vígh László is köszöntőt mondott.

Vígh fotókat osztott meg az eseményről a Facebook-oldalán, innen derült ki, hogy Vargáék is részt vettek a koncerten. Mutatjuk, hogy néz ki most a Varga-Windisch páros:

fotó: Vígh László / Facebook

Emlékezetes, hogy Varga Judit a Bicskei Gyermekotthon kényszerítésért elítélt igazgatóhelyettesének botránya után kényszerült lemondani miniszteri és EP-listavezetői pozíciójáról, miután nem akadályozta meg, hogy K. Endre köztársasági elnöki kegyelemben részesüljön.

Varga Judit hosszú idő után először állt kamera elé: legutóbb márciusban kapták őt lencsevégre, akkor az Operaházzal szemben, egy ötcsillagos luxushotel bárjában fotózták le, ahogy Windisch Lászlóval turbékoltak.