Szívbemarkoló: ezt üzente Kiszel Tünde a táncos műsorból kieső lányának

A kis Donatellácska követi az anyukáját a celebvilágba?

Szívbemarkoló: ezt üzente Kiszel Tünde a táncos műsorból kieső lányának

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes párosa esett ki legutóbb a Dancing with the Stars című műsorból, így ötödikként fejezték be a versenyt. A kiesés után megszólalt Donatella édesanyja, Kiszel Tünde, aki hihetetlenül büszke lányára.

Donatella édesanyja, Kiszel Tünde a Dancing with the Stars összes adását élőben izgulta végig, a búcsújukat is megkönnyezte, most pedig egy igen hosszú és szívbemarkoló Facebook bejegyzésben osztotta meg a benne felgyülemlett érzéseket a lányáról, aki táncprodukciókra hétről hétre szívvel-lélekkel készült.

Tünde elmesélte, számára a legmeghatóbb az volt, amikor Donatella neki táncolt az „Emlékek éjszakája” alatt, és ez egy olyan pillanat volt, amit sosem fog elfelejteni.

„Drága, jó Donatellám! Kimondhatatlanul büszke vagyok Rád! Tudom, hogy rengeteget dolgoztál, gyakoroltál, szívvel-lélekkel készültél hétről-hétre a Dancing with the Stars élő adására! Hálás és boldog vagyok, hogy minden szombaton a stúdióban nézhettem az élő műsort! Gyönyörködtem Benned és izgultam Érted! Minden héten elérzékenyültem, de a legmeghatóbb számomra a harmadik adás az “Emlékek éjszakája!” volt, amikor nekem táncoltál egy csodálatos rumbát! Hálásan köszönöm. Ezt soha nem felejtem el, a szívemben őrzöm amíg csak élek!” – írta Kiszel Tünde, majd azt is hozzátette, nemcsak Donatellának, hanem az ő táncpartnerének, Bődi Dénesnek is hálás.

„Szívből gratulálok és köszönöm táncpartnerednek, Dénesnek, hogy áldozatos munkájával segített Téged a felkészülésben és mindenben támogatott! Öröm volt látni, ahogy szárnyaltok együtt! A Nézők is nagyon megszerettek Titeket! Most számotokra véget ért ez a csodálatos utazás, de méltósággal búcsúztatok és felemelő volt az utolsó táncotok! A döntőben még láthatlak Titeket táncolni! Drukkolok azoknak a pároknak, akik még versenyben vannak!

Drága Kislányom, befejezésül mit írhatnék még?! Köszönöm Neked ezt a gyönyörű és felejthetetlen hat hetet! Nagyon SZERETLEK!”

Forrás: Blikk.hu

Kiemelt kép: Facebook/Kiszel Tünde