Kínos: éppen csak néhányan lézengek G.w.M koncertjén

Körülbelül 50-en voltak, vele együtt.

Kínos: éppen csak néhányan lézengek G.w.M koncertjén

G.w.M, rapper, énekes nemrég több napot töltött kórházban, miután depresszió kínozza, és a belső fülében leállt az egyensúlyért felelős szerve, így egyensúlyzavarral, szédüléssel, hányingerrel küzd. Erről ő maga beszélt az előfizetéses reality műsorukban Kulcsár Edinával.

Az orvosa pihenést írt elő, a fellépések elhalasztását tanácsolta, a rapper viszont hős módjára már korábban jelezte, hogy nem fogja betartani az utasításokat – most hétvégén pedig már koncertet is adott, még ha a nézők nem is számítottak erre.

Azonban nem ez lett a legsikeresebb koncertje, hiszen szombat este nagyjából ötven ember lézengett a színpadnál G.w.M koncertjén, egy jelenlévő szerint.

Persze lehet, hogy ez még csak a koncert eleje volt, és még páran a büfében alapoznak, de sokkal többen később sem lehettek a 12 ezer lakosú gyomaendrődi fellépésen. A képet a koncertről itt találod, illetve pár komment Redditen az esetről:

„Ezért kár volt összeszerelni a színpadot.”

„Ebédszünetben, a dohányzóban többen vagyunk.”

„Ilyenkor elképzelem magam a helyében, hogy mennyire kellemetlenül érezném magam, mert kb. egy kocsmában a wc előtt többen szoktak várakozni, és megsajnálom kicsit.”

Forrás: origo.hu

Kiemelt kép: Gwm/Facebook