Schobert Norbert a minap egy smink nélküli videóval örvendeztette meg a közönséget Rubint Rékáról a Tiktok oldalán, amelyben a smink erejének a bemutatása volt a cél. A látvány azonban nem várt visszhangra talált, néhányan első pillantásra úgy gondolták, hogy Norbinak új társa van..

Réka smink nélküli arcát sokszor nem láthatták az emberek, a jelentős változás miatt pedig sokan fel sem ismerték a fittneszlady-t, ami a hozzászólásokban is megnyilvánult.

Bár úgy látszik, Norbi gondosan szűri a kommenteket, mivel sok olyan hozzászólás eltűnt, amely ezt a tényt említi, de még mindig sokan hüledezve teszik fel a kérdést, hogy ki látható a videón, a kommentek között.
Réka arcának drasztikus megváltozását többen furcsán fogadták, valószínűleg odáig el sem jutottak a nézők, hogy eldöntsék, melyik kinézet az előnyösebb számára.

A fittneszguru felesége feltehetően erős arcfestékeket visel a mindennapokban, hiszen a többség nem gondolta volna, hogy smink nélkül ilyen jelentős mértékben átalakul a megjelenése, annyira, hogy még mi sem ismertük fel őt elsőre:

@norbertschobert

#phuket #market #schobertnorbi #rubintreka

♬ Freestyle Beats – Flexing – ZOQOBEATS

Kiemelt kép: NorbertSchobert/Tiktok
Forrás: minden-egyben.com