Január 11-e az év egyik legszerencsésebb napja lesz, amikor manifesztálhatjuk az álmainkat és aktiválhatjuk a megálmodott jövőt, ugyanakkor ez a spirituális ébredés és felemelkedés kapuja is.

Az év első hónapja az újrakezdés szimbóluma is, éppen ezért mondhatjuk, hogy a január áldott hónap, amely hatalmas potenciállal rendelkezik vágyaink megvalósulásához.

Ráadásul az asztrológia szerint, ebben a hónapban két kozmikus kapu is lehetőséget kínál erre: az első január 1-jén, a második pedig január 11-én, ami mindkét esetben a 111-es angyali számnak köszönhető.

De miért angyali szám a 111-es?

A 111-es a számmisztikában a bőséget, a spiritualitást és a hitet szimbolizálja. Amikor ezt az angyali számot látjuk valahol, megerősítést kapunk arról, hogy egy olyan hatalom védelme alatt állunk, ami nagyobb és erőteljesebb, mint azt valaha is képzeltük. A 111-es szám arra ösztönöz, hogy figyeljünk oda fokozottan önmagunkra és a körülöttünk zajló eseményekre, és így képesek leszünk kivenni a részünket a bekövetkező változásokból és átalakulásokból.

Emiatt fontos, hogy ebben az időszakban megszabaduljunk minden korláttól (még a saját magunk által konstruáltaktól is), kényszertől, ismétlődő mintától és olyan utaktól, amelyek nem szolgálnak minket, különösen akkor, ha minden eddiginél jobban vonzódunk a spiritualitáshoz, és az is rendkívül fontos, hogy tápláljuk a lelkünket, amennyire csak lehet, a megbocsátás, szeretet és bátorság erejével.

Január 11-én megnyíló mágikus portál egy kozmikus ajándék, amelyet az Univerzum ad nekünk az év első hónapjában, hogy könnyebben horgonyozzuk le magunkat az új kezdetek és utak mellett, mélyítsük el spirituális tudatosságunkat, és kezdjük el újjáépíteni az életünket.

Ezért január 11-e egy isteni nap, amely fantasztikus gyógyulási és átalakulási potenciállal rendelkezik, amivel közelebb kerülhetünk a forráshoz, mint valaha, és az új kezdetek lehetőségeinek alakításához. Megnyílik előttünk ez a kozmikus kapu, és arra sarkall, hogy bízzunk intuíciónkban, amely ritkán téved, és tegyük meg a vágyott lépéseket életünkben aggodalom nélkül, bízva az isteni gondviselésben.

A mágikus kapu megnyílását megelőző és az azt követő napok is alkalmasak arra, hogy új projektekbe kezdjünk, amelyek hatalmas előrelépést hozhatnak az életünkben, vagy egy lépéssel előrébb visznek minket sorsunk és spirituális fejlődésünkben.

Engedjük el azt, ami visszatart minket egy szebb jövőtől, és ne késlekedjünk mélyebben kapcsolódni önmagunkhoz, ahhoz, akik valójában vagyunk, álarcok, kötelezettségek és felelősségek nélkül. Az Univerzum arra bátorít minket, hogy döntsünk életünk fontos kérdéseiben.

Forrás: Filantropikum.hu