Keresztes Ildikó: „Az édesanyám és a nagynéném úgyszolván a gyerekeim lettek, és ezt én nagyon nehezen viselem”

Sok család esik át ezen.

Keresztes Ildikó: „Az édesanyám és a nagynéném úgyszolván a gyerekeim lettek, és ezt én nagyon nehezen viselem”

Keresztes Ildikóval beszélgetett a Vendégoldal című YouTube-műsorának legújabb részében Szily Nóra, ahol az énekesnő őszintén mesélt magánéletéről: nehéz év van mögötte, hiszen több kollégáját, illetve édesapja második feleségét is is elvesztette. Ráadásul családjában többen betegeskednek, édesanyja például demenciával küzd, róla és nagynénjéről most az X-Faktor korábbi mentora gondoskodik.

„Az édesanyám és a nagynéném úgyszólván a gyerekeim lettek, és ezt én nagyon nehezen viselem. Pedig én nem akartam, nem szerettem volna soha gyereket. Nem azért, mert nem szeretem a gyerekeket, hanem mert egyszerűen azt éreztem, nekem nem ez az életutam. Ezt a feladatot nem tudnám jól abszolválni. Túl aggódó lennék, túlfélteném, ami nyilván nem jó” – ismerte el Keresztes, hozzátéve: korábban pszichológussal is beszélgettek erről a témáról, aki elég gyorsan megfejtette ennek okát.

„Azt mondta,

magának nem azért nem lett gyereke, mert önző karrierista, hanem azért, mert maga egy gyerek. Maga nem nőtt fel, és egy gyereknek nem lehet gyereke. Nem tudja felvállalni azt a felelősséget, mert az alatt ő összeroppanna.

Ekkor nagyon sok mindent megértettem, és valóban azt érzem, hogy még én szorulok pátyolgatásra” – árulta el az 59 éves énekesnő.

Forrás: index.hu

Borítókép: Kaszás Tamás/Velvet