Kamilla talán nem sejtette, hogy ekkora nyomás nehezedik majd rá.

III. Károly király feleségét rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira sem, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg. Ám a valóságban nem tudta magát könnyen túltenni az eseményeket, és jelenleg is számos aggodalom gyötri.

Kapcsolódó: Bejelentés érkezett a Palotából: Eljött a nagy fordulat, Vilmos lépett III.Károly helyébe

Hiába kérleli a királyt, Károly nem engedelmeskedik

A brit királyi család nehéz éveket él át. Elsőként Fülöp herceg hagyta itt a földi világot, majd Harry és Meghan nagy robajjal, és a család belső ügyeinek kiteregetésével kivált a családból, aztán Erzsébet királynő hunyt el. Ezalatt András herceg sz*xbotrányával is meg kellett birkóznia a famíliának. Idén év elején aztán a csapások legnagyobbika sújtotta a családot: elsőként az derült ki, hogy III. Károly rákbetegségben szenved, majd Katalin is bejelentette, hogy megtámadta a gyilkos kór.

Ezek után érthető módon, a család pillérje Kamilla és Vilmos, akik próbálnak minél több feladatot ellátni, míg Károly és Katalin a gyógyulásra koncentrálnak. Az uralkodó azonban amint jobban lett, ismét egyre több nyilvános szereplést kezdett vállalni, ami Kamillának szintén fejtörést okoz: a királyné jelenleg legnagyobb félelmét próbálja legyőzni, ám férje nincs túl jó hatással erre.

Kapcsolódó: Kudarcot vallott Károly és Vilmos: apa és fia dühöng, amiért nem jött össze a terv, amit ketten forraltak ki

Ettől tart Kamilla királyné

Kamilla legnagyobb félelme az, hogy elveszíti férjét, Károly királyt. A királyné úgy gondolja, még betegen is túlhajszolja magát, ez pedig ronthat állapotán. A királyt jelenleg is orvosok garmada kezeli rákbetegsége miatt, ám a szakemberek engedélyével Károly visszatért teendőihez, ami egyáltalán nem tetszik feleségének.

Kapcsolódó: Harry herceg elsírta magát III. Károly legfrissebb döntése miatt: A királyi család szándékosan tette ezt vele

A királyné szerint férje túl sokat vállal; lassítania kéne a tempón és a gyógyulásra koncentrálni. Az uralkodó azonban hajthatatlan, hiszen eltökélt szándéka, hogy a lehető legnagyobb hatást gyakorolja uralkodása alatt. Mindent szeretne beleadni, hogy felérjen édesanyjához királyként.

Forrás: femcafe.hu