70 éve már, hogy a színészóriás, Bodrogi Gyula szórakoztatja a közönséget. A lassan 90 esztendős közkedvelt színész a mai napig aktív, jelenleg öt darabban játszik. Szerinte a vitalitását és azt, hogy ennyire jól érzi magát, párjának, Vass Angélának köszönheti, aki ritkán látható a nyilvánosságban. Egy korábbi interjúban azt is elárulta, hogy a munka élteti, szíve szerint 120 éves koráig élne, de a 100-at legalább szeretné megélni.

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész a Best magazinnak adott interjúban azt is elmondta, hogy nők között nőtt fel. Úgy érzi, mindent élete asszonyainak köszönhet: kétszer házasodott, első felesége Törőcsik Mari volt, a második Voith Ági. Élettársával, Angélával pedig 45 éve, kezdetben kalandos kitérőkkel fűzte őket egymáshoz az élet, hivatalosan pedig 1995-től tartanak ki egymás mellett, jóban és rosszban.

Angéla csak nyolcéves volt, amikor először látta Bodrogit a színpadon, akkor azt mondta a szüleinek, egyszer feleségül megy a színészhez – bár sosem álltak oltár elé, mégis életük minden pillanatát megosztják egymással, Angéla pedig a mai napig rajong a Nemzet Színészéért.

„- Mielőtt összekötöttük az életünket, Angéla sikeres manöken volt, menő butikja volt a belvárosban, de értem mindent feladott. Békében élünk, Angéla azt mondja, velem még veszekedni sem lehet, és ez tényleg így van. Azt mondja, szerencsés, de nem a természete, hanem az idegrendszere: ha rossz történik vele, azt egyből kitörli, szelektálja, a jó dolgokat viszont bevési az emlékezetébe.” – mondta a népszerű színész.

Forrás: vasarnap.hu index.hu, Femina.hu