Most lett elege Kajdi Csabának: Csúnyán nekirongyolt Novák Katalinnak

Szerinte sokkal több ismert embernek kellene felszólalnia.

Most lett elege Kajdi Csabának: Csúnyán nekirongyolt Novák Katalinnak

Kajdi Csaba, médiaszereplő és modellügynökség tulajdonos, az Instagramon osztotta meg véleményét Novák Katalin ped0filbotrányával kapcsolatban. Úgy gondolja, hogy a társadalomban ebben a kérdésben konszenzus van, és a ped0fíliára nincs mentség. Ez az a dolog, amit nem lehet félvállról venni, illetve bírálta azt, hogy a botrány kirobbanása után Novák Katalin nem tudta érdemben megindokolni, hogy mégis miért mentette fel azt a ped0filsegédet, aki közel áll Orbán Viktor családjához:

Ha valamire a társadalom 99,9 százaléka nemet mond, elítéli és elutasítja, az nem más, mint a ped0fília. Az, hogy a köztársasági elnök asszony bármilyen kontextusban is felment egy olyan embert, aki ebben érintett, az nincsen… nem létezik

— kezdte a történetét Cyla.

Elröhöghetünk a génkezelt ukrán gabonán, ezen viszont nem… És akkor azt mondja, nem mondom meg. Hát muci, ez speciel az a kérdés, amit úgy meg kellene mondani, hogy egyébként milyen indíttatásból mented föl. (…) Ebben a kérdésben szerintem kellene, hogy legyen társadalmi összetartás. Mert hogy ez az a kérdés, ami ellen fel kell lépni. Az nem lehet, hogy a köztársasági elnök kvázi visszaél a hatalmával.

Hozzátette:

Nem tudom, milyen oknál fogva, de kegyelmi jogot ad valakinek ebben a kérdésben. Szóval ha valamiben, legalább ebben az egy kérdésben legyen társadalmi konszenzus. Érted? Amiben egyetértünk. Mert ugye a másik, ami rettentően zavar, hogy ismert emberek, senki nem szólal föl. Mindenki úgy van vele, hogy nekem legyen meg a munkám, nem szól szám, nem fáj fejem. Hát ez a hülye magyar mondás. Szóljál, szólaljál már meg! Családapa vagy, családanya vagy, ismert ember vagy, legyen már véleményed! Semmi társadalmi felelősségvállalás.