Az autójáról leszedett hóból készített jégkását a világsztár, borzasztóan kiakadtak a nézők (+videó)

Szegény, pedig úgy örült.

Az autójáról leszedett hóból készített jégkását a világsztár, borzasztóan kiakadtak a nézők (+videó)

„A havas napok azért vannak, hogy chococinót igyunk” – ezeket a szavakat írta Reese Witherspoon amerikai színésznő ahhoz a felvételhez, amellyel a napokban igencsak felkavarta az állóvizet a TikTok-on. A Doktor Szöszi című filmek szereplője videóra vette ahogy két nagy bögrével kimegy az autójához és konkrétan megtölti őket, a vastagon álló, hófehér jégtakaróval.

@reesewitherspoonSnow days were made for Chococinnos ❄️☕️♬ Let’s go – Official Sound Studio

A 47 éves színésznő ezt követően lépésről-lépésre bemutatta, hogyan kell elkészíteni a havas „finomságot”, a TikTok-felhasználók azonban kétkedve figyelték, mondván, a hóban rengeteg bacilus van, és koszos is.

„Szóval az elmúlt napokban rengeteg hó esett, ezért úgy gondoltuk, kipróbálunk egy receptet. Először is a havat belekanalaztuk a bögrékbe, majd sós karamellás és csokis szirupot adtunk hozzá, aztán úgy döntöttünk, hogy teszünk bele egy kis cold brew kávét is”

– magyarázta vidáman és jóhiszeműen a videóban Witherspoon, akinek láthatóan nagyon ízlett, amit készített.

Később követőinek is válaszolt: elmagyarázta, hogy a hó, amit egy átlátszó bögrében melegített meg a mikróban, nagyon is tisztának tűnik, ezért nem érti, mi lehetne ezzel a probléma. A másodikban pedig azt ecseteli, hogy feléjük évente egyszer esik a hó, úgyhogy ezért sem akarta kihagyni, a harmadikban pedig elárulta: gyerekkorában mindig csapvizet fogyasztott, és nyáron az is megesett, hogy a slagból ivott, mégsincs semmi baja.

@reesewitherspoon Replying to @Mel ♬ original sound – Reese Witherspoon