Heti horoszkóp: Február 12. és 18. között – ennek a 3 csillagjegynek nagy szüksége lesz a türelemre, de megéri

Milyen változások, fordulatok, és érzelmek várhatók február 12. és 18. között? 

Heti horoszkóp: Február 12. és 18. között – ennek a 3 csillagjegynek nagy szüksége lesz a türelemre, de megéri

Mutatjuk a heti horoszkópot:

A Bika, az Oroszlán és a Skorpió jegyeknek érdemes jobban figyelniük a héten, mert türelmes reakcióik jó lehetőségeket hozhatnak számukra. A többi jegy számára is izgalmas meglepetések várhatók.

Kos:
A jegyedbe belépő Hold jó kedvre derít és lendületet ad munkádhoz. A magánéleted jól alakul, és az anyagiakra sem kell túl nagy hangsúlyt helyezned.

Bika:
Egy érdekes hír érkezik, amitől kicsit tanácstalan leszel, de igyekezz a legjobbat kihozni belőle. Vegyes események várnak, de a pozitív hozzáállás segít átlépni a kisebb bosszúságokon.

Ikrek:
A kompromisszumok fontosak lesznek a héten, legyen szó munkáról vagy kapcsolatokról. Az egyezség elérése egy barátoddal segíthet a barátságotoknak.

Rák:
Mintha hirtelen kinyílna a világ előtted, és sokkal több lehetőséget látsz. Fontos, hogy pozitívan állj hozzá az életed változásaihoz, és ne hagyd, hogy a külvilág elkedvetlenítsen.

Oroszlán:
Erős maradj, hogy ne szívhassák le az energiádat. Munkádban precíz leszel, és egy kisebb anyagi fordulat is várható. A hétvége felfedi kreatív oldaladat.

Szűz:
Régi emlékek kavarognak benned, de ez nem térít el a feladataidtól. Több figyelmet kell fordítanod a gyermekedre vagy gyermekeidre. A szingli Szűz jegyűeknek kellemes meglepetésben lehet részük a kapcsolatok terén.

Mérleg:
Pozitív gondolkodással könnyebben átléped az esetleges akadályokat, és másoknak is erőt adsz. Kapcsolataid jól működnek, és egy régi ötlet előkerülhet, amit érdemes lehet újra megfontolni.

Skorpió:
Kritikusabb leszel környezeted tagjaival, de próbáld meglátni bennük a jó dolgokat is. Egy meghívás vagy egy új kapcsolat lehetőséget kínál a hét során. A hétvége pedig a passzív pihenésről szóljon.

Nyilas:
Kalandvágyó hangulatban vagy, és új dolgokba merülsz. Egy kisebb anyagi fordulat is várható, amit hasznos dolgokra fordítasz. Tartsd fenn pozitív hozzáállásodat és légy nyitott az élet változásaira.

Bak:
Az élet minden területén változásokra számíthatsz. Kapcsolataid jól működnek, és magánéleti terveidet illetően is zöld a lámpa. A hétvége pedig mozgalmas lesz, akár társaságban mész, akár embereket hívsz meg.

Vízöntő:
Ha legyőzöd belső határozatlanságodat, jobban fogod érezni magadat. Ügyelj a saját szükségleteidre, és ne engedd, hogy mások befolyásoljanak. Empátiád csúcsformában lesz, és a hétvége békés, nyugodt lesz számodra.

Forrás: sassy.hu

Fotó: pexels.com