Meglepő gesztus a népszerű üzletlánctól: ebben az időszakban hatalmas akciók várnak a 65 év felettiekre

Majdnem egy hétig várják kedvezményekkel a nyugdíjasokat.

Meglepő gesztus a népszerű üzletlánctól: ebben az időszakban hatalmas akciók várnak a 65 év felettiekre

Folytatja az árcsökkentési programját a Lidl. A középpontban most a hazai nyugdíjasok lesznek, akik örülhetnek, hisz kimondottan számukra terveztek egy akciót február 15. és 21. között. A 65 év feletti nyugdíjasok 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve a hűtött húskészítményekhez ebben az időszakban.

„Immár több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal, valamint minél több és nagyobb mértékű kedvezményekkel járuljunk hozzá az infláció letöréséhez és vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények” – idézte a Pénzcentrum Tőzsér Juditot a Lidl kommunikációs vezetőjét.

Fontos tudni, hogy az időseknek az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Emiatt tehát az önkiszolgáló pénzáraknál a kedvezményt nem lehet igénybe venni.

Az elmúlt időszakban más témában is előtérbe került a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. Az üzletlánc 90 millió forintos bírságot kapott a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsától, mert megtévesztően kommunikálta, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc”.

A GVH döntése szerint ez a kommunikáció azt sugallta az átlagfogyasztóknak, hogy a Lidl árai minden más magyarországi áruházlánc árainál ténylegesen a legolcsóbbak.

A vállalat kommunikációs hibát vétett, de továbbra is figyel az alacsony árakra. Emellett most egy nagyon csábító akciót készül indítani a magyar nyugdíjasok számára.

A részletekért és az akcióval kapcsolatos információkért érdemes lehet ellátogatni a Lidl weboldalára vagy figyelemmel kísérni a galériát.

Forrás: femcafe.hu

Kiemelt kép: