Hogy tehette? Harry herceg a betegágyánál alázta meg a rákkal küzdő III. Károly királyt

Borzasztó családi dráma.

Hogy tehette? Harry herceg a betegágyánál alázta meg a rákkal küzdő III. Károly királyt

Miután megtudta, hogy édesapját rákkal diagnosztizálták, Harry sussexi herceg azonnal Angliába repült, azonban a királlyal való találkozás nem úgy zajlott, ahogy várták.

A III. Károly brit király rákbetegségének híre minden bizonnyal megrendítette az Egyesült Államokban élő Harry sussexi herceget is. Bár egy ideje már elidegenedtek egymástól, sokan most azt remélték, hogy ez az esemény közelebb hozza egymáshoz őket. Azonban úgy tűnik, hogy Harry csak rövid egy órát töltött édesapja mellett, és gyorsan visszautazott az USA-ba. Sőt, állítólag szóváltásra került sor közöttük, ami tovább rontotta a helyzetet. De mi történhetett?

Harry és Károly király felesége, Kamilla között régóta feszültség van. Harry memoárjában (A Tartalék c. könyv -a szerk.) kifejezte ellenszenvét Kamilla iránt, akit „gonosz mostohaként” említett. Úgy tűnik, a feszültség nem csillapodott, hiszen amikor Harry meglátogatta beteg édesapját, ragaszkodott ahhoz, hogy ne legyen egy szobában Kamillával.

Ez pedig tovább fokozta a már meglévő konfliktust, hiszen Károly király Kamillára támaszkodik ebben a nehéz időben. Feltehetően ebből fakadhatott, hogy Harry alig töltött időt édesapjával, bátyjánál, Vilmosnál pedig hiába keresett támogatást, ugyanis ő elutasítottan fogadta őt. Ez azt sugallja, hogy Vilmosék és a sussexiek között véglegesen megszakadt a kapcsolat.

Forrás: femcafe.hu