Valami nem stimmel

A budai várnegyedben található Fortuna utca egyik ingatlanjában találkozott vasárnap délután Orbán Viktor, Rogán Antal, Dömötör Csaba és Orbán Balázs – derült ki a 444 cikkéből, amelyben fotók is láthatók arról, amint a politikusok megérkeznek az illetéktelenek elől gondosan elzárt helyszínre. A fotósokat azonban nem tudták megakadályozni, hogy a kordonon kívül megörökítsék az érkező nagyhalakat.

A portál értesülései szerint a találkozóra délután négy óra után néhány perccel került sor. Az épület környékét megszállták a rendőrök. A helyszínről háromnegyed hat után távoztak a politikusok az utcában tartózkodó kisbuszokkal.

A találkozó helyszínéül szolgáló ingatlan a karmelita kolostortól pár száz méterre található, és Tiborcz István érdekeltségébe tartozik. A lap megkérdezte a miniszterelnök sajtófőnökét, miért éppen ezen a helyszínen találkoztak a politikusok, illetve mi volt a találkozó témája. Válasz egyelőre nem érkezett.

Megjegyzendő, hogy a vasárnap általában a politikusok számára is pihenőnap – ha éppen nem vesznek részt fontos kormányzati rendezvényeken. Orbán Viktor évértékelő beszéde múlt szombaton volt, azóta érdemi esemény nem, történt hétvégén, így felmerül a kérdés: mi volt ilyen sürgős?

A helyszínen készült lesifotókat >>ITT<< lehet megtekinteni.