Papp Máté Bence hosszú idő után megtörte a csendet és őszintén vallott a Tóth Gabival átélt időszak nehézségeiről:

Tavaly nyáron az egész országot meglepte Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentése, mikor váratlanul kiderült, hogy 6 év után véget ért a házasságuk. A nyilvánosságot sokáig nem tájékoztatták arról, hogy pontosan mi is történhetett az „álompár” között, ám az emberek bizonyos utalásokból kitalálták, hogy a Fricska táncegyüttes egyik tagja is érintett lehet a válásukban.

A hír beigazolódott, Gabi a válás után hamar megtalálta a boldogságot Papp Máté Bence oldalán, ami után mondanunk sem kell, rengeteg támadást kapott.

A rosszindulatú kommentek és beszólások pedig nem csak az egyébként is megosztó énekesnőt, de új táncos szerelmét is elérték. Papp Máté Bence mindezidáig nem beszélt a történtekről, a Tények Plusznak azonban most kivételt tett, úgy érezte, szeretne rácáfolni a rosszindulatú pletykákra és gúnyos megjegyzésekre:

„Az tényleg nagyon érdekes, hogy mennyi minden hazugságot és hülyeséget írnak rólam, de valahogy ezt már gyerekkoromban megszoktam, mert régen nagyon sokat dadogtam. Akkor nagyon-nagyon kaptam az ívet, sokan kiröhögtek, megbélyegeztek. Akkor már jöttek ezek a lenézések. Fájt, rossz érzés volt, de már akkor megtanultam, hogy ennek nincs olyan nagy alapja és nagyon elítélőek tudnak lenni az emberek”

– vallotta be a műsorban a Fricska táncosa.

Papp Máté Bence szerint akik ismerik őt, mellette állnak. Akik pedig nem ismerik azokkal egyáltalán nem akar foglalkozni.

„Ezzel nem lehet mit tenni. Csinálni kell, menni kell előre. Amit csinálsz, az mindig megosztottságot szül. Azt gondolom, az idő mindent megold. Aki igazán kíváncsi rám, úgyis megtudja, milyen vagyok”

– idézte a Blikk Tóth Gabi szerelmének a szavait, aki említést tett a tánckarrierjéről is. Mint mondta, a születése óta táncol, ami miatt gyakran kifigurázták, ám ez őt most már nem zavarja, hiszen a Fricskát is azért alapították, mert be akarták bizonyítani, hogy a 21. században is lehet menő a néptánc.

Úgy tűnik, Papp Máté Bence elviseli, hogy párja, Gabi sorozatos kritikák kereszttüzében él, és nem gondolja, hogy ennek bármi alapja lenne.

Papp Máté Bence teljes interjúját alább tudod megtekinteni:

Forrás: promotions.hu

Kiemelt kép: TV2 Play