A diszkókirálynő öt évtizede van a zenei pályán, a magánélete is harmonikus, és a mai napig koncertezik.

Szűcs Judith 2023 augusztusában ünnepelte a 70. születésnapját. Akkor nem akart címlapfotózást vállalni, de nem a kora miatt – eszében sincs letagadni az évei számából. Tavaly még még poszt-Covid ízületi fájdalmakkal küzdött, amik mostanra múltak el. A külseje azóta megújult, új, rövidebb frizurát visel.

Szűcs Judith sok ideig nem vállalt címlapfotózást

Hosszú évek után először vállalt fotózást, az énekesnő a Meglepetés magazinnak beszélt a betegsége utáni felépüléséről, és máig tartó koncertjeiről, mindennapjairól:

– Van egy remek gyógytornászom, aki formába hozott, mivel az én koromban már nem akarok nehéz súlyzókat emelgetni. Most már újra jövök-megyek, és szépen telik be fellépésekkel a naptáram.

A diszkókirálynőként elhíresült Szűcs Judith karrierje a ’70-es és ’80-as években volt a csúcson. Az 1978-as Táncolj még! platinalemez lett, míg a következő években megjelent Judith (1979), a Meleg az éjszaka (1980), az Ilyen ma egy lány (1981) és a Kezdjünk új életet (1999) aranylemez lett. Slágereire a mai napig minden korosztály szívesen táncra perdül.

– Úgy érzem, most már felesleges új dalokat készítenem, mert a régiekre kíváncsiak. Egy másfél órás műsor még kevés is, annyi slágerem van. Gyerekek és nagyszülők egyaránt ismerik a dalaimat. Örülök, hogy sok embernek szereztem örömöt az elmúlt évtizedekben

-mondta a hetilapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meglepetés magazin (@meglepetes_magazin) által megosztott bejegyzés

A párja mellett megtalálta az igazi boldogságot

Szűcs Judith a magazinnak elárulta: Egyszer volt férjnél, ám a kapcsolata válással végződött. Azonban Judit már jó ideje menyasszonyi státuszban van, a párjával viszont úgy élnek, mint a házasok.

„Véletlenül ismerkedtem meg a bátyám egy lett származású barátjával, aki már 14 éve a párom. Ő akkor jött az életembe, amikor már lemondtam a társról. A vőlegényem civil, ezért nem szoktunk együtt mutatkozni. Nem mentem újból férjhez, de gyűrűs menyasszony vagyok, és úgy élünk, mint egy házaspár.

Lesi minden gondolatomat, figyelmes és humoros, zszámomra ez a két dolog nagyon fontos egy férfiban.”

Erős egyéniség, de én is az vagyok, ám mellette megszelídültem. Gondoskodó nő lettem, aki piacra jár, süt-főz, aggódik. A családommal töltött idő nagyon fontos nekem. A közönség diszkókirálynőként ismer, de itthon én egy doromboló cica vagyok”

– mesélte Szűcs Judith.

Forrás:kiskegyed.hu, femina.hu,

Kiemelt kép: wikipédia.hu