A gyermekotthonban átélt élményeiről szeretett volna beszélni édesapjával.

Osváth Zsolt mindössze 14 éves volt, amikor részt vett a Mónika Show-ban. A jelenleg már elismert influenszer és YouTuber a műsorban arról beszélt, hogy miért került gyermekotthonba. Illetve, hogy hogyan változtatták meg az ott töltött évek.

A beszélgetés során az édesapja is megjelent, akinek Osváth elmesélte, hogy milyen káros szenvedélyek alakultak ki nála a gyermekotthonban.

A felvételen a 14 éves Osváth kimondottan választékosan, érett stílusban beszélt. Elmondta, tudja hogy korához képest sokkal felnőttesebben viselkedik, de „erre kényszerítette az élet”.

Erdélyi Mónika többször meglepődött azon, hogy milyen érett a fiú korához képest, és az apjának üzent, hogy mások hálásak lennének érte, ha ilyen fiuk lehetne.

Osváth Zsolt az elmúlt hetekben több okból is a hírek középpontjába került. Ő volt az egyik szervezője a februári 16-i influenszer tüntetésnek.

A Novák Katalin lemondásához vezető ped0filbotrányt követően, amikor is a gyermekvédelem és a ped0fília ellen szólaltak fel a Hősök terén médiaszereplők, influenszerek társaságában.

Most elérte a Fidesz propagandagépezete

Az ismert youtubert a tüntetés után Fideszhez köthető lapok azzal vádolták meg, hogy egy 17 éves fiúnak pár éve porn*gráf képeket küldött, illetve kért. A koholt vádakat hamar cáfolni tudta, mint mondta az eset kapcsán őt csőbe húzták. Hamis személyazonossággal vette fel vele az illető a kapcsolatot, amit később meg is beszéltek személyesen.

Az ellene indított lejárató hadjárat után közölte, hogy minden lapot, és sajtóterméket be fog perelni, aki tényként állította róla a súlyos vádakat.

Ezt követően a Youtube csatornáján beszélt az ellene indított rágalmazásról, illetve látható, amint leleplez egy valóban ped0fil szándékú férfit, és a rendőrség kezére adja:

Forrás: rtl.hu