Ennyi volt? Novák Katalin egykori tanácsadója elárulta, meddig folytatja a karrierjét

Gundel Takács Gábor őszintén megosztotta, mi viszi előre a szakmájában.

Ennyi volt? Novák Katalin egykori tanácsadója elárulta, meddig folytatja a karrierjét

Amióta elindult Az ugrás című vetélkedője az RTL-en, Gundel Takács Gábor ismét a figyelem középpontjában került. Rengeteg embert kíváncsi nem csak a műsorára, de a magánéletére is.

A munkája révén sok helyre ellátogathatott

A műsorvezető hatalmas számú, 1600 adásnyi vetélkedőt vezetett le már az elmúlt évtizedekben. Friss interjújában pedig megosztotta, hogy meddig tervezi még folytatni a karrierjét:

Mint kiderült, Gundel Takács Gábor legnagyobb szenvedélye az utazás és az idegen kultúrák felfedezése.

Szerencsés vagyok, mert a munkámnak köszönhetően rengeteget utazhattam

– árulta el a Meglepetés magazinnak.

Továbbá kitért arra, hogy voltak olyan helyek, amit többször meglátogatott, hiszen elsőre csak repteret, elsuhanó fákat és tévéstúdiókat látott. Hasonlóan a hivatásos sportolókhoz, akiket az egész világ irigyel, hogy a legszebb helyeken játszanak, azonban sokszor nem is jut idejük felfedezni a környezetet.

Megunhatatlan hivatás

Gundel Takács Gábor beszélt arról is, hogy meddig tervezi még folytatni karrierjét és mi lesz azután, hogy visszavonult:

„Azért persze életem egy nyugalmasabb időszakában nekem is bőven lesz még hova utazni, rengeteg tervem van. De egyelőre élvezem a televíziós játékmesterkedést, ez számomra megunhatatlan hivatás. Ameddig él bennem játékosság, a kíváncsiság az emberek iránt, addig csinálni is fogom”

– hangsúlyozta, ám hozzátette azt is, hogy mindig is úgy gondolta, hogy nem élhet úgy a nap 24 órájában, mint egy ismert ember és ki is fejtette miért.

Két lábbal áll a Földön

Főként, mert hiszem, hogy minden szakmának megvannak a maga Gundel Takács Gáborai, csak ők kevésbé szem előtt dolgoznak. Az én munkámhoz hozzátartozik, hogy látnak az emberek a tévében. A szórakoztatás fontos, de sokkal fontosabb az orvos, aki világra segít egy életet, vagy a tűzoltó, aki kihozza a kisgyereket az égő házból. Ezen gondolatok mentén én igyekszem a földön maradni, és remélem, nem torzult az ismertségtől a személyiségem. Nem érzem magam különbnek, csak mert szerepelek a képernyőn.

– emelte ki a műsorvezető, akinek eddigi televíziós pályáját rengeteg szeretet övezte. Ám mint mondja, azért akadtak negatív visszajelzések is. Szerinte olykor sok igazságtalanság csattant rajta, találkozott irigységgel, gyűlölettel, elfogultsággal, de megvannak a saját normái, amik mindig átsegítették őt a nehéz helyzeteken.

Elfogadtam, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni, és nincs olyan ember, akit mindenki szeret.

– mondta el véleményét Az ugrás műsorvezetője.

Forrás: promotions.hu
Kiemelt kép: TV2 Play