Károly és Harry kapcsolata évek óta már nem az igazi. Most kiderült az is, mi lehetett az első komolyabb vita, ami rossz irányba fordította a kapcsolatukat.

Meghan és a ruhák a felelősek a törésért

Továbbra sem tudni, lesz-e még újra igazi apa-fia viszony Károly és Harry között. Ami nem is meglepő annak fényében, amit a sussexi herceg és felesége tett a királyi családdal.

Harry és Meghan köztudottan több alkalommal is beleállt a famíliába, és több felületen és interjúkban kiteregették a palota titkait, a herceg saját memoárjában pedig még ennél is tovább ment, és egyesével beszélt szinte az összes családtag titkáról.

A könyvből kiderült például az is, hogy apjával, Károllyal egy alkalommal annyira összevesztek, még a sussexiek 2018-as esküvője előtt, hogy mind az uralkodóban, mind pedig fiában annyira felment a pumpa, hogy azóta sem tudták teljesen megbékélni.

Nem akart a királyi család Meghan minden kívánságára ugrani

Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry Spare című életrajzi kötetében megemlítette, hogy apjával volt egy „kisebb” nézeteltérésük az esküvő költségei miatt: Károlynak nem tetszett az, hogy neki és a palotának kell állnia Meghan drága esküvői ruháit, amit nem is hagyott szó nélkül.

Károly állítólag azt mondta fiának, hogy a családnak „nincs elég pénze arra, hogy fedezze Meghan összes kívánságát az esküvőt illetően”.

Mint kiderült, az uralkodó főleg a ruhákat értette ez alatt, és nem szerette volna kifizetni azt, amit Harry szerelme elvárt volna a famíliától és a palotától. Apja kijelentése annyira feldühítette a herceget, hogy az egészből egy óriási balhé lett.

Vilmos nem támogatta az öccse házasságát

„Apa nem támogatott anyagilag engem és Willyt sem, ebbe pedig beletartozik az is, hogy a költségeinket sem fedezte. Meghanra pedig állítása szerint már egyszerűen nem is maradt pénze” – írta memoárjában Harry, de az is kiderült a könyvből, hogy míg Károly az esküvő anyagi vonzatait nehezményezte, addig Vilmos magát az egész esküvőt nem tartotta jó ötletnek, és több alkalommal is megkérdezte az öccsét, hogy biztos feleségül akarja-e venni Meghant.

Az Egyesült Államokba emigrálás után elapadtak a pénzcsapok

Károly végül kifizette Meghan méregdrága, nagy tervezők keze nyomát viselő esküvői ruháit és egyéb költségeit. Ám csak a lagzit követően. Az is kiderült, hogy az uralkodó még akkor is fedezte a pár számos költségét, amikor Meghan és Harry már az Egyesült Államokba költöztek, de ez csak egy ideig tartott, ugyanis miután a családtagok kapcsolata elmérgesedett, Károly megvonta a sussexiek összes juttatását.

Forrás: femcafe.hu