Elképesztően bajlós hírek terjednek Katalin és Vilmos kapcsolatáról.

Komolyabb ügy lehet a háttérben?

Az utóbbi hónapokban számos pletyka röppent fel azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Katalin hercegnével, ugyanis eltűnt a nyilvánosság elől. Utoljára decemberben vállalt szereplést a kamerák előtt, majd közölték, hogy hasi műtétet kellett rajta végrehajtani, és ezért egy időre pihenésre szorul. Konkrétan azt is tudatták, legközelebb húsvét után fog ismét a nyilvánosság elé állni.

Kapcsolódó: Katalin hercegné súlyos hírt kapott: Nehéz időszak vár rá

Katalin hercegné megtörtnek tűnik

Az elmúlt időszakban összesen 2 lesifotó készült róla, mindkettő úgy, hogy épp az autóban ült, meglehetősen szomorú tekintettel. Ráadásul sokan azt gondolják, hogy manipulálták a képeket és valójában csak oda lett szerkesztve Katalin. A rehabilitációs időszaka alatt kizárólag anyák-napján jelentkezett a hercegné, ám köszöntője nem úgy sikerült, mint tervezte.

A fotón három gyermekével szerepel, de hemzseg a szerkesztési hibától, így valódiságát sokan megkérdőjelezték. Katalin hercegné ezek után egy közleményben kért elnézést a szerkesztési hibákért, és magára vállalta az ügyet.

Kapcsolódó: Mindenki átvertek III. Károlyék? Elképesztő dologra gyanakodnak a szakértők Katalin fotója miatt

Gyanússá vált a történetük

Érthetően, ez a bizonytalanság sok elméletet szül a rajongók között, aminek eredményeképp a TikTok tele van olyan videókkal, amikben a felhasználók kifejtik, hogy mit gondolnak. Az egyik legújabb teória szerint valójában Vilmos sötét titka miatt rejtegetik Katalint.

Kapcsolódó: Viszonya van Vilmos hercegnek? Kitálalt egy bennfentes a királyi házaspárról

Katalin hercegné eltűnéséhez Vilmosnak is köze lehet

A napokban Tik-tokon @thekylemarisa nevű felhasználó közölte: Karácsony környékén árulták el Katalinnak, hogy Vilmos szeretője, Rose Hanbury babát vár a hercegtől. Rose pedig úgy döntött, hogy megtartja a babát, Katalin ezt követően idegösszeomlást kapott, ami miatt ellátásra szorult. Ezzel magyarázzák azt is, hogy miért nem szeretne a nyilvánosság elé lépni és miért tűnik szomorúnak a legújabb fotóin.

Katalin hercegné és Rose Hanbury, a királyi család régi barátja

Ki az a Rose Hanbury?

Az egykori modell 1984-ben született egy olyan családba, ami szoros szállal kötődik a brit királyi családhoz, így Rose is a belső körökbe tartozik. Sarah David Rocksavage-hez, Cholmondeley 7. márkijához ment hozzá 2009-ben, és azóta a Houghton Hallban élnek egy óriási birtokon, ami épp Katalinék szomszédjában van.

2019-ben röppent fel a hír, miszerint Katalin és Rose viszonya megromlott és ennek hátterében az állt, hogy Vilmos beleszeretett a nőbe. Azóta is többször is felmerült a megcsalás gyanúja, amit a királyi család gondosan próbál elsikálni. Nem véletlen tehát, hogy újra azt gondolják az emberek, hogy Rose-nak köze lehet Katalin eltűnéséhez.

Forrás: Joy.hu

Kiemelt kép: indiatoday.in