Szeretné ha az emberek megtudnák, milyen is ő valójában.

Szabó Zsófi szeretné, ha az emberek jobban megismernék, és rájönnének, milyen is ő a mögött a fal mögött, amit az elmúlt évek során húzott fel maga köré – derül ki a Hot! magazinnak adott interjúból.

Odaadó barát, odaadó testvér, odaadó édesanya, és ha megdicsérik a munkámat, akkor odaadó munkavállaló

– így jellemezte magát Szabó Zsófi, aki számára nagyon fontos a visszaigazolás.

El bírom viselni a kritikát, és szeretem, ha megdicsérnek. Színházi emberként kezdtem a karrieremet, és ott az előadás végén megtapsolnak. Ebben is nőttem fel: azt láttam, hogy apukám dolgozik, és ott van az eredmény, megtapsolják, és sikerélménnyel jön haza, tele pozitív töltődéssel

– magyarázta a műsorvezető, aki úgy gondolja, a színházi munkákkal szemben a tévés szereplések után sokszor csak az üresség marad.

Nagyon büszke magára

Ami a sikereit illeti, Zsófi elmondta, büszke magára és arra, ahogyan a mindennapjait éli, továbbá azt is siker számára, hogy a két legnagyobb hazai kereskedelmi csatornánál úgy mondott fel, hogy nem a szerződése járt le.

Mint mondta, mindig is fiús lány volt, mostanra viszont érzékenyebb nőnek érzi magát. Emellett kemény is tud lenni, pont azért, mert egyedül kell megteremtenie a biztonságot.

Nekem nem derogál, ha egy férfi kinyitja az autó ajtaját vagy maga elé enged, de közben az is fontos, hogy a szakmámban elismerjenek. Tíz lábon állok egyedül, de ezek nélkül az apró figyelmességek nélkül elveszne a nemek közötti különbség varázsa. Szeretek nő lenni

– tette hozzá.

Kapcsolódó: Szabó Zsófi nagyon büszke arra, hogy a testével keresheti a pénzt

Nem szeretné, ha kisfiát hátrány érné

A beszélgetés során a kisfiáról is beszélt, aki hamarosan iskolás lesz. A műsorvezető hangsúlyozta, nem szeretné, ha Mendelt megkülönböztetés érné azért, mert ismert szülő gyereke.

Ő ugyanis annak idején Szabó Gyula lányaként azt tapasztalta iskolás korában, hogy bár voltak, akik kedvesebbek voltak vele, kivétel nélkül mindegyik suliban „kipécézte” magának egy tanár vagy diák.

Kapcsolódó: Hoppá! Kiderült, mivel keresi a pénzt Szabó Zsófi, amióta otthagyta a tévét

Fontos lesz számomra az iskolaválasztásban az, hogy elkerüljük az ehhez hasonló helyzeteket. Ne kivételezzenek vele, de ne is bántsák amiatt, mert híres az anyukája. De szerencsére nem mutogatom őt a médiában. A vezetéknevét sem tőlem kapta, így bízom abban, hogy őt nem éri majd semmilyen atrocitás vagy hátrány

– hangsúlyozta.

El kell engednie a színészetet

Ami a jövőt illeti, Zsófi elárulta, hogy boldog Magyarországon, és nem tervez külföldre költözni, többek között azért sem, mert a gyermeke apja is itthon él. Ugyanakkor a Nemzeti Színházban például nagyon szívesen játszana azért, hogy megtapsolják, de úgy érzi, a színészi pályát el kellett engednie.

Az, hogy esetleg rám találjon filmen vagy sorozatban a lehetőség, arra még van esély. Ha lesznek új kihívások, én készen állok

– fogalmazott a műsorvezető, aki egy korábbi interjúban azt is megosztotta, hogy bár rosszul esnek neki a negatív kritikák, teljesen megérti az emberek irigységét vele szemben, hiszen nagyon jó az élete a többi emberéhez képest.

A vele készült videóinterjút itt tudod megtekinteni.

Forrás: metropol.hu

Kiemelt kép: Szabó Zsófi/Instagram