A tavasz utolsó hónapjára a csillagok már ki is választották a kedvenceiket. Két csillagjegy nyugodtan ellazulhat, hiszen számos jó hírre számíthat májusban.

Kapcsolódó: Horoszkóp: Hamarosan 4 csillagjegy hatalmas pénzeket kaszálhat – Végre beérik a rengeteg erőfeszítésük

A két csillagjegyhez tartozók szülöttjei végre búcsút inthetnek a nehéz időszaknak, és az égiek segítő társként egyengethetik útjukat. Elismertséget kaphatnak a munkahelyükön, jelentős anyagi előnyökre tehetnek szert, és újra átélhetik a szerelem izgalmát.

Kapcsolódó: Megérkezett a nagy személyiséghoroszkóp – erről árulkodik a csillagjegyed

Mutatjuk, kikről is van szó:

Oroszlán

Az Oroszlánok mindig arra vágyakoznak, hogy a figyelem középpontjában legyenek minden helyzetben és társaságban, amelybe belépnek. Az elkövetkező hetekben ez a vágy valóra válik számukra.

Munkahelyükön képesek lesznek nevet szerezni maguknak, és vezetői képességeik is megmutatkoznak. Ez nem marad észrevétlen a főnökök számára sem. Nagy esélyük van előléptetésre, hiszen az új pozíció nemcsak új feladatokat hoz, hanem jelentős bérnövekedéssel is jár.

Kapcsolódó: Horoszkóp: Áruld el, melyik hónapban születtél, hogy megtudd mi az égiek üzenete a 2024-es évre

A május gyengéd érzelmekben sem fukarkodik. Az asztrológusok szerint találkozhatnak a lelki társukkal, akivel egy felejthetetlen szerelmi kapcsolatban lehet részük.

Bak

Az ambiciózus, aprólékos és számító Bak csillagjegy szülöttei hamarosan fontos változások előtt állnak az életükben. Egy kiemelkedő lehetőség jelentős előrelépést hozhat karrierjükben. Emellett szerencsés időszak következik pénzügyi téren is – ideális lehet a lottózásra, jó eséllyel nyerhetnek!

Kapcsolódó: Horoszkóp: Ezt a 3 csillagjegyet hamarosan egy óriási meglepetés zökkenti ki a mindennapi kerékvágásból

A Bak jegy szülöttjei kapcsolataikban is előrelépést tapasztalnak. Meggyőződésük, hogy megtalálták életük párját, így lépéseket tesznek a közös jövő felé, legyen az összeköltözés vagy akár eljegyzés.