Erről maga az énekesnő számolt be.

Rúzsa Magdi a napokban egy videósorozat indított saját YouTube-csatornáján, melyben az anyaság minden oldaláról beszél. Az énekesnő annak érdekében beszéli át élményeit dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadóval, hogy hasznos tanácsokkal szolgálhasson más szülők számára.

A harmadik részben a hármasikreket nevelő édesanya arról mesélt, hogy eleinte ő is beleesett abba a gyakori hibába, hogy csemetéit más gyerekekhez hasonlítgatta. Mint mondta, ha egy nap születne még egy gyereke, – bár nem készül rá –, nagyon másképp csinálna mindent.

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi megmutatta jóképű férjét: A ritkán látott Vilmossal 13 éve vannak együtt

Változtatnék azon, hogy figyelek másokat, mások gyerekeit. A sajátjaimon keresztül is látom, hogy három gyerek mennyire különböző. Régen sem hasonlítgatták ennyit őket egymáshoz, ez nem is baj. A mai világban annyira be tudunk stresszelni az internet és az Instagram miatt. Mindenki kiteszi a legszebb pillanatokat, de nem tesszük ki a hisztit, csomó mindent, ami éppen segíthetne: hogy lám, a másik gyerek is behisztizik, vannak alvásproblémák…

Kapcsolódó: Lecserélték Tóth Gabit? Furcsa helyre hívták szónokolni Rúzsa Magdit az anyaságról

– vélekedett az énekesnő, aki szerint az összehasonlítgatást abba kéne hagynunk. Sőt, kitörölnünk a világból, mert „nagyon bevisz az erdőbe”. Egy alkalmat is felelevenített, amikor ő maga is beleesett ebbe a hibába, és nehezen érintette lelkileg.

Kapcsolódó: Váratlan vallomást tett Rúzsa Magdi: Előtörtek belőle a hazafias érzések

„Azon kaptam magam, hogy elkezdett frusztrálni, hogy az ikreim a játszótéren csak állnak és moziznak, míg a többi gyerek szaladgál, csúszdázik. És teljesen ki voltam borulva, hogy most az én gyerekeimmel valami baj van, hogy csak állnak, és nem érdekli őket a mászóka? Őket sokkal később kezdte érdekelni, sőt, most sem játszóteres gyerekek. Ők szeretnek bogyókat elültetni, főzőset játszani a kertben, bogarakat nézegetni”

– mesélte Rúzsa, majd hozzátette, ha persze egy olyan elakadást látna, amihez külső segítség kell, akkor lépni fog.

Forrás: index.hu